Witam.
Panowie, chciałbym zwrócić Waszą uwagę, że wypowiedzi umieściliście na Forum zupełnie dobrowolnie, zdając sobie zapewne sprawę, że jest to miejsce publiczne, dostępne dla wszystkich zainteresowanych tematyką, oraz, że Wasze wypowiedzi stanowią integralną część wątków, gdyż zdążyli się do nich odnieść inni użytkownicy, którzy poświęcając swój wolny czas włączyli się aktywnie do toczących się na Forum dyskusji. Próba usunięcia swoich wypowiedzi stanowi tak na prawdę próbę demontażu wątków, gdyż takie działania powodują, że spora cześć wypowiedzi innych użytkowników staje się bezprzedmiotowa, a często w ogóle nielogiczna. Uważam również, że usuwanie własnych wypowiedzi stanowi niebywałe świństwo wobec osób, które poświęciły swoją uwagę i czas by udzielić odpowiedzi w wątkach, oraz wobec potencjalnych przyszłych czytelników. Pisząc posty sądziłem, że stają się one w pewnym sensie własnością ogólną wszystkich osób czytających Forum, choć oczywiście pewne zamieszczane w wypowiedziach materiały w dalszym ciągu stanowią moją własność i powoływanie się na nie, czy ich cytowanie w innych miejscach wymaga mojej aprobaty. Choćbym nie wiem jak obraził się na innych użytkowników, czy kogokolwiek, to nie przyszłoby mi nawet do głowy, by żądać od administratora usunięcia moich wypowiedzi, i to właśnie przez szacunek dla innych Kolegów. Dzisiaj, widząc co dzieje się na Triodzie jest mi bardzo przykro. Jest coraz gorzej i nie mam pojęcia co dzieje się z ludźmi, a niestety coś się dzieje, bo podobne jak tu reakcje obserwuję również w codziennym życiu...
Rozumiem pewne niepopularne i nieaprobowane przez Was posunięcia admina, który w moim odczuciu próbuje w ten sposób zapobiec dalszej dewastacji Forum. Naprawdę szkoda, że mimo zbliżonych zainteresowań i wspólnych pasji nie potrafimy się ze sobą dogadać..

.
Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .