Witam,staku pisze: pt, 3 czerwca 2022, 06:51 Co do materiału, na front zastosowałem rezokart. Dobrze się graweruje, nawet niegłupio wygląda, tylko cena nieco wysoka.
W jaki sposób Kolega graweruje napisy?
Pozdrawiam,
Jakub
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Witam,staku pisze: pt, 3 czerwca 2022, 06:51 Co do materiału, na front zastosowałem rezokart. Dobrze się graweruje, nawet niegłupio wygląda, tylko cena nieco wysoka.
Wspaniała robota Staszkustaku pisze: pt, 3 czerwca 2022, 06:51 No, tytułowy regen jeszcze cierpliwie czeka na wenę![]()
Aktualnie znęcam się nad układem ultra-audionu a to w zasadzie protoplasta regena, więc ciągle w temacie.
Co do materiału, na front zastosowałem rezokart. Dobrze się graweruje, nawet niegłupio wygląda, tylko cena nieco wysoka.
Największy problem to zdobycie nieporysowanej płyty. Nawet przy zakupie nowej nie jest nieskazitelna, ale jako że nie jest to materiał dekoracyjny dla sprzedawcy rysy nie są wadą.
Ha, może wreszcie uspokoję sumienie
Cześć Jacku,Jado pisze: ndz, 5 czerwca 2022, 20:46 ...Czy mosiężne elementy pomalowałeś lakierem bezbarwnym celem zabezpieczenia ich przed ciemnieniem?
Czy może chcesz, aby z czasem pojawiła się na nich szlachetna patyna czasu?
Czy odbiornik jest dokładnym odzwierciedleniem jakiejś dawnej konstrukcji, czy też może...
Przepiękny aż kapie od "złota" - może i mnie uda się coś takiego wykonać, usiąść w mroźny zimowy wieczór i posłuchać Radia Luxembourg albo jeszcze lepiej coś z epoki - wołania Titanica o pomoc. GRATULACJE