Jak sciągnę jeszcze kilka książek to będę miał wyrobiony pogląd. Jak mi dobry informatyk pomoże to i tą obejrzę.Boski Miszcz pisze:Używam Tugzipa i można oglądać. Uszkodzone czasem też:)
Pozdrawiam:)
Książka "Wzmacniacze kaskodowe"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 375...499 postów
Re: TugZip
-
- 3125...6249 postów
Re: Książka "Wzmacniacze kaskodowe"
Sprawdź czy objętość ściągniętego pliku jest dokładnie taka, jaką podałem w pierwszym poście. Czasami nie ściąga się cały plik i wówczas podawany jest komunikat o jego uszkodzeniu. Komunikat ten pojawia się nie po sciągnięciu lecz przy próbie jego rozpakowania.Roman Makaj pisze:Ściągać się ściąga, ale nie mozna jej obejrzeć. Ja mam komunikat o uszkodzonym archiwum i mam informatyka w domu.OTLamp pisze:Bez problemu się ściągaRoman Makaj pisze: Wszystko dobrze, tylko dlaczego ja tej książki nie mogę ściągnąć a kilka innych już mi się udało. Może by coś uzdrowić?
Przydała by się.
Pozdrowienia
Przed chwilą sprawdziłem - plik na serwerze jest naprawdę OK

-
- 375...499 postów
Re: Książka "Wzmacniacze kaskodowe"
Witamgsmok pisze:Sprawdź czy objętość ściągniętego pliku jest dokładnie taka, jaką podałem w pierwszym poście. Czasami nie ściąga się cały plik i wówczas podawany jest komunikat o jego uszkodzeniu. Komunikat ten pojawia się nie po sciągnięciu lecz przy próbie jego rozpakowania.Roman Makaj pisze:Ściągać się ściąga, ale nie mozna jej obejrzeć. Ja mam komunikat o uszkodzonym archiwum i mam informatyka w domu.OTLamp pisze: Bez problemu się ściąga
Przed chwilą sprawdziłem - plik na serwerze jest naprawdę OK
Wystarczyło parę słów i książka jest już u mnie.
Dzięki
Interstage transformers in addition to providing added voltage gain, transformer coupling eliminates the necessity of voltage-blocking (coupling) capacitor and provides a low-resistance path for direct current to the tube plate.
-
- 2500...3124 posty
Ja też ściągnąłem i obyło się bez jakichkolwiek problemów.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
- 625...1249 postów
-
- administrator
-
- 625...1249 postów