Poprosiłem o doprecyzowanie pytania. Napisał je Pan tak ogólnikowo, że w ogóle nie wiadomo o co Pan zapytał...! Kogo ma Pan konkretnie na myśli używając określenia "ustawodawca"? Kto, tylko proszę konkretnie, nie przestrzega widocznego na stronie każdego działu regulaminu danego działu. A może chodzi o regulamin "Triody", do którego link podany jest na stronie tytułowej... Z tak zadanego pytania nie wynika, o co Pan właściwie zapytał...Krzysztof_74 pisze: ↑ndz, 26 marca 2023, 15:07 Przeczuwałem, iż w odpowiedzi dostanę to na co zasłużyłem. Gdybym był wrażliwy, wówczas poprosiłbym o zmianę koloru z zielonego na różowy. Tylko kogo ?
Ze względu, iż nie potrafi Pan odpowiedzieć na pierwsze pytanie, zadam drugie, ostatnie.
Jak się Pan czuje jako moderator, człowiek, szef doprowadziwszy wieloletniego użytkownika forum do jego opuszczenia ?

Jest Pan za całkowitą anarchią? Za brakiem przestrzegania jakichkolwiek reguł? To bardzo smutne, że jako początkujący Użytkownik (trudno mówić o jakimś "dorobku", przy 3 miesiącach kontaktu z "Triodą" i około czterdziestu napisanych postach, gdzie większość została zamieszczona przez Pana w dziale: "Lampy dla początkujących"...) wysuwa Pan takie propozycje...

Co do drugiego pytania, to muszę stwierdzić, że czuję bezsilność i smutek. Jednak ich powodem jest całkowity brak możliwości porozumienia się Moderatorów i Administratora Forum z Użytkownikiem kubafant

Ma Pan jeszcze jakieś pytania?
Pozdrawiam
Romek