Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Ano jestem, trochę się ciężej oddycha, ale daję radęVault_Dweller pisze:Mnie nie było- jakoś mi się nie chcialo. Widzę, że już w Łodzi jesteś- fajnie
Nie wpadaj boś za młodyVault_Dweller pisze: . Może kiedyś wpadnę (chociaż dwóch 6P45S nie mam).
Mój znajomy ralizator dźwięku (prywatnie "lampiarz") kupił niedawno za cenę złomu dwa lampowe monobloki Siemensa używane w zamierzchłych czasach właśnie w instalacjach kinowych. Oba w pełni sprawne. Nie znam szczegółów konstrukcyjnych, ale podobno warto było.Vault_Dweller pisze:Na "erelkach" robili też wzmacniacze kinowe (w "brunatnych czasach")
A nie były to czasami te z Allegro (na EL51)?gutten pisze: Mój znajomy ralizator dźwięku (prywatnie "lampiarz") kupił niedawno za cenę złomu dwa lampowe monobloki Siemensa używane w zamierzchłych czasach właśnie w instalacjach kinowych. Oba w pełni sprawne. Nie znam szczegółów konstrukcyjnych, ale podobno warto było.
Uuuk24 pisze: Tak to prawda,użytkownik Wajcha jest bardzo wydajny w naciąganiu innych osób,a jak przychodzi do zapłaty to juz jest mniej wydajny.
Na razie mam inny adres. Po 15.09 będzie ten, który Ty masz.k24 pisze: Widzę OTLamp że już jesteś w Łodzi więc najwyższa pora wysłać Ci tą obiecywaną siatkową AZ1.Adresu chyba nie zmieniłeś?