PS. Nie znalazłem tylko żadnych próbek nagranych przy użyciu tego wzmacniacza

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
A nie można byłopainlust pisze:Krótszych kabli płytka - podstawka nie można było zrobić?
SOVTEK pisze:
Pisząc o próbkach miałem na myśli swoje które kiedyś nagrałem ;Dgrzejdak pisze:co do próbek ;] :SOVTEK pisze:
http://www.cs.cmu.edu/~ehn/ax84/#p1
Ten układ przeszedł kilka małych testówpopiol17 pisze:Wow, ale małe, brak żadnych przydźwięków / sprzężeń wynikających z małych odległości między transformatorami i lampami?
No tak ;D mogłem z tego chassis zrobic dwa lampiaki. Wtedy całkowicie bym wykorzystał to "wolne miejsce":Djethrotull pisze:Co małe, ten SOVTEKa wynalazek? Ja się dziwiłem po co tyle wolnego miejsca zostawił
Dzieki, dzięki. Do gięcia się przyłożyłem dosyć dobrzeWicker pisze:a mi się bardzo podoba chassis, świetnie wygięta blacha jak na domowy produkt
Dwa ? Jeden - dwukanałowySOVTEK pisze:
No tak ;D mogłem z tego chassis zrobic dwa lampiaki. Wtedy całkowicie bym wykorzystał to "wolne miejsce":D
Albo i takKazimierz pisze:Dwa ? Jeden - dwukanałowySOVTEK pisze:
No tak ;D mogłem z tego chassis zrobic dwa lampiaki. Wtedy całkowicie bym wykorzystał to "wolne miejsce":D
a wtedy reverb tank byś postawił na chassis
jethrotull pisze:Mógłbyś opisać technologię gięcia blachy?
Jesteś tego pewien?macska pisze:Nie da sie w prosty sposob, w domowych warunkach wygiac tak blache.
Istnieje technika ktora pozwoli uzyskac taki efekt, ale ale wymaga to kilku chetnych i unifikacje wymiarow.
macska pisze:No cuz, ja nie pisalem o wygieciu blachy z aluminium, tylko o blachy stalowejSOVTEK pisze: Jesteś tego pewien?Pokaże Ci że można...
PS. Zapomniałem wczesniej dodać ze to blacha aluminiowa 1,5mm, stali nie tykami to w efekcie roznych zabiegow w "reku" nawet bez pomocy imadla