Zaczynam od artykułu Haliny Derko pt. "Badania fizyko-chemiczne lepików nitrocelulozowych" z nru 6-7/1956 Biuletynu Technicznego Zakładów Wytwórczych Lamp Elektrycznych im. Róży Luksemburg
Wszystko o katodach tlenkowych
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
Alek
Wszystko o katodach tlenkowych
Temat wątku może być nieco mylący- chcę w nim umieścić zgromadzone przeze mnie materiały. Wierzę, że przynajmniej niektórzy forumowicze zechcą się z tymi materiałami zapoznać. Liczę tu przede wszystkim na młodych użytkowników.
Zaczynam od artykułu Haliny Derko pt. "Badania fizyko-chemiczne lepików nitrocelulozowych" z nru 6-7/1956 Biuletynu Technicznego Zakładów Wytwórczych Lamp Elektrycznych im. Róży Luksemburg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Alek
-
Alek
-
Alek
-
Alek
-
Alek
Kolejny artykuł, autorstwa znanej już Haliny Derko pt. "Wpływ warunków strącania na strukturę węglanów ziem alkalicznych".
Artykuł doniosły ze względu na wskazówki co do sporządzania węglanów na pokrycia katod z nr-u 1-2/1955 BT ZWLE.
Artykuł doniosły ze względu na wskazówki co do sporządzania węglanów na pokrycia katod z nr-u 1-2/1955 BT ZWLE.
-
Alek
-
Alek
-
Alek
-
Alek
Porównanie czystości odczynników do strącania węglanów- moja przymiarka.
Przypominam, że stare instrukcje technologiczne znajdują się tutaj:
http://www.tubedevices.com/alek/zb_tech ... ech_tg.htm
Przypominam, że stare instrukcje technologiczne znajdują się tutaj:
http://www.tubedevices.com/alek/zb_tech ... ech_tg.htm
-
Alek
-
Alek
-
Alek
-
Piotr
- moderator
-
Alek