Witam
Poszukuję lampy j. w. do radyjka loewe, które niestety zostało pozbawione serca;-)
Nie liczę na oryginał, ale może ktoś robił zastępczą - w sieci znalazłem kilka opisów, ale głównie 3NF a mnie interesuje jej siostra z końcówką W (były jeszcze L, K, Net, Bat).
Może ktoś już robił - po co wyważać otwarte drzwi (lampa była stosowana m. in. w R533W, FEW66, EB100W, R645W, RK544D, EB205W, R656W, Pantophone 555/3; Odeon 555 )
3NFW Loewe
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 375...499 postów
3NFW Loewe
Spiga
-
- 1250...1874 posty
Re: 3NFW Loewe
Witam!
W Niemczech produkowane są repliki, robione na lampach paluszkowych i współczesnych elementach biernych, z pełnymi napisami i praktycznie wyglądające jak oryginały (bańka, cokół, nawet środek). Niestety nie wiem ile to kosztuje być może dałbym radę dotrzeć do producentów tych cacuszek, jeśliby Ci zależało.
Pozdrawiam
W Niemczech produkowane są repliki, robione na lampach paluszkowych i współczesnych elementach biernych, z pełnymi napisami i praktycznie wyglądające jak oryginały (bańka, cokół, nawet środek). Niestety nie wiem ile to kosztuje być może dałbym radę dotrzeć do producentów tych cacuszek, jeśliby Ci zależało.
Pozdrawiam
SQ9KQZ
-
- moderator
Coś takiego robi pan Krystian Kryska, czasami się pojawiają na Ebayu.gachu13 pisze:Witam!
Ja jedną oryginalną mam, ale chyba nie chcę się z nią rozstać...
-
- 375...499 postów
Racja, mam do niego kontakt, dzięki za odświeżenie pamięci, czasem trudne sprawy dzieki małej pomocy stają się proste.tszczesn pisze:Coś takiego robi pan Krystian Kryska, czasami się pojawiają na Ebayu.
Oby tylko był chętny do podzielenia się wiedza i informacją
Spiga