Witam zlecę wykonanie samego układu elektronicznego charakterografu wraz z uruchomieniem bez obudowy
najlepiej żeby zajął się tym ktoś kto zna dobrze temat .
Urządzenie jest mi potrzebne do dobierania lamp w pary i kwartety ,zauważyłem że będzie się do tego celu świetnie nadawać .
pozdrawiam Legy
zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum triody
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 100...124 posty
zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum triody
Ostatnio zmieniony sob, 3 kwietnia 2010, 13:37 przez legy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- 1875...2499 postów
Re: zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum elektrody
Moze sie nie znam, ale charakterograf to chyba do sciagania charakterystyk lamp a nie parowania? Moze to Ci jednak bardziej podejdzie. Chyba, ze chcesz dobierac super hiper wypasione pary i kwartety (S i Ia zeby sie zgadzalo w kazdym punkcie), ale na to chyba trzeba kilku lat i wagonu lamp 

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- 100...124 posty
Re: zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum elektrody
Właśnie oto mi chodzi chcę dobierać bardzo dokładnie pary i kwartety ten co mi wzkazałeś ma za mały zakres , dużo triod mocy mam do pomierzenia np: 6c33c,6n13c . Jak narazie nazbierałem już kilka tysięcy lamp taraz tylko mieżyć i dobierać , chcę także dołączać do każdego dobranego zestawu opis i wykres każdej lampy .