Witam  zlecę  wykonanie  samego  układu  elektronicznego charakterografu wraz  z   uruchomieniem  bez  obudowy 
najlepiej  żeby  zajął    się tym ktoś  kto  zna  dobrze  temat  .
Urządzenie jest  mi potrzebne   do  dobierania  lamp  w  pary  i  kwartety  ,zauważyłem  że  będzie  się  do  tego  celu  świetnie  nadawać  .
pozdrawiam  Legy

zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum triody
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- 
				legy
 - 100...124 posty

zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum triody
					Ostatnio zmieniony sob, 3 kwietnia 2010, 13:37 przez legy, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				TooL46_2
														 - 1875...2499 postów

Re: zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum elektrody
Moze sie nie znam, ale charakterograf to chyba do sciagania charakterystyk lamp a nie parowania? Moze to Ci jednak bardziej podejdzie. Chyba, ze chcesz dobierac super hiper wypasione pary i kwartety (S i Ia zeby sie zgadzalo w kazdym punkcie), ale na to chyba trzeba kilku lat i wagonu lamp 

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com

-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
- 
				legy
 - 100...124 posty

Re: zlecę wykonanie charakterografu do lamp z forum elektrody
Właśnie  oto  mi  chodzi  chcę  dobierać  bardzo  dokładnie  pary  i  kwartety ten  co  mi  wzkazałeś  ma  za  mały  zakres , dużo  triod   mocy  mam  do  pomierzenia  np: 6c33c,6n13c . Jak  narazie  nazbierałem  już  kilka  tysięcy  lamp  taraz  tylko  mieżyć  i  dobierać  , chcę  także  dołączać  do  każdego  dobranego  zestawu  opis  i  wykres  każdej  lampy .