Archiwum w tym dziale sięga do 2003 roku

Moderator: gsmok
Alek pisze:Ino nie kasuj takich wątków, które wnoszą jakieś merytoryczne treści
No to poszłooooo.marcin_oizo pisze:To wywalaj:
[...]
Wszystkiego i tak nie zaznaczyłem ale i tak tego niepotrzebnego jest od pyty...
Marvel pisze:Czy może lepiej zgłosić posty adminowi czerwonym wykrzyknikiem? Jak jest wygodniej?
Proste pytanie prosta odpowiedźtszczesn pisze:Czerwonym wykrzyknikiem zgłasza się posty moderatorom (czyli m.in. mnie).Marvel pisze:Czy może lepiej zgłosić posty adminowi czerwonym wykrzyknikiem? Jak jest wygodniej?
A, przepraszam, ale akurat różnica między moderatorem a adminem jest istotna. Ten pierwszy tylko ci skasuje posty, a drugi może jeszcze z forum wyrzucićMarvel pisze:Proste pytanie prosta odpowiedźtszczesn pisze:Czerwonym wykrzyknikiem zgłasza się posty moderatorom (czyli m.in. mnie).Marvel pisze:Czy może lepiej zgłosić posty adminowi czerwonym wykrzyknikiem? Jak jest wygodniej?Dla mnie różnica między adminem a moderatorem jest nieistotna. Pytałem, jak będzie Tobie wygodniej: wkleić listę tematów w tym wątku czy zgłosić posty wykrzyknikiem pisząc, że temat nieaktualny...
Właśnie o te kliknięcia mi chodziło. W takim razie zgłoszę posty, żeby nie śmiecić w wątku.tszczesn pisze:A zaznaczaj jak ci wygodniej, mi to w sumie obojętne, ilość kliknięć z grubsza taka sama.