Twoje konto=>Panel zarządzania kontem=> Profil=>Ustawienia konta=>Adres e-mail
PW
Moderator: gsmok
-
- 3125...6249 postów
Re: PW
Panowie
To, że tutaj nie dyskutuję wynika jedynie z faktu, że próbuję coś z tym zrobić, ale jak widać z miernym efektem
To, że tutaj nie dyskutuję wynika jedynie z faktu, że próbuję coś z tym zrobić, ale jak widać z miernym efektem

-
- 3125...6249 postów
trioda.com
-
- 3125...6249 postów
Nie ma możliwości załączania plików w PW.
Ja dostaję powiadomienia. Trudno mi poradzić dlaczego ktoś ich nie dostaje i jakie ma ustawienia np. swojej skrzynki pocztowej.
Ja dostaję powiadomienia. Trudno mi poradzić dlaczego ktoś ich nie dostaje i jakie ma ustawienia np. swojej skrzynki pocztowej.
-
- 75...99 postów
Obawiam się, że maile nie wychodzą po za serwer nazwa.pl, nie jest to kwestia RBL, spam folderów itp.
Pozostają własne rozwiązania do powiadamiania o postach i pw. Prezentowałem kiedyś na forum to rozwiązanie ale zainteresowanie
niewielkie, 4 użytkowników tylko używa powiadomień o postach w temacie, 2 (w tym ja) o pw
Pozostają własne rozwiązania do powiadamiania o postach i pw. Prezentowałem kiedyś na forum to rozwiązanie ale zainteresowanie
niewielkie, 4 użytkowników tylko używa powiadomień o postach w temacie, 2 (w tym ja) o pw

-
- 6250...9374 posty
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.