PW
Moderator: gsmok
-
- 1875...2499 postów
Re: PW
Nic z tych rzeczy. W żadnym folderze nie ma, nie ma w outlooku i nie ma na serwerach. Do tej pory nie otrzymałem maila. Co gorsza, jak usunę ciasteczka z komputera to już nie dostanę się na forum bo nie znam hasła a bez niego nawet nie będę miał kontaktu z administracją forum. Do takich akcji na swoim forum zrobiłem dział w którym można pisać bez logowania.
Moje drugie hobby można zobaczyć tu http://forum.aerodesignworks.eu/
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".
-
- 3125...6249 postów
Dopóki usterka nie ustąpi jako ratunek proponuję wysłanie bezpośrednio informacji na trioda@trioda.com.
Sądzę, że nadszedł czas aby przenieść Forum na nową wersję phpBB - odkładam to już od ponad roku
Sądzę, że nadszedł czas aby przenieść Forum na nową wersję phpBB - odkładam to już od ponad roku

Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 1875...2499 postów
Phpbb3 ma jeszcze jakieś wsparcie? Też myślę nad tym tylko przeniesienie forum na inny silnik nie jest takie łatwe niestety.
-
- 1875...2499 postów
U mnie jest archiwizowane co kilka dni a do prób były robione kopie i na kopiach próbowane były nowe mody. Raz posypały się załączniki, była sieczka ze zdjęć. Ale zostały odzyskane z kopii.
-
- 3125...6249 postów
Cały czas pracuję na nastawami serwera. Jeśli by coś "ruszyło" proszę o informację.
Jeden z problemów polega na tym, że oprogramowanie serwera jest ciągle aktualizowane i pojawiają się nowe parametry, które trzeba ustawiać. Jakiś czas temu zestaw parametrów pliku konfigurującego Forum pokrywał się (mniej więcej) z zestawem dostępnych parametrów serwera. Teraz zbiór dostępnych parametrów, które mogę ustawiać jako administrator Forum to tylko część parametrów serwera, na którym działa Forum
.
Jeden z problemów polega na tym, że oprogramowanie serwera jest ciągle aktualizowane i pojawiają się nowe parametry, które trzeba ustawiać. Jakiś czas temu zestaw parametrów pliku konfigurującego Forum pokrywał się (mniej więcej) z zestawem dostępnych parametrów serwera. Teraz zbiór dostępnych parametrów, które mogę ustawiać jako administrator Forum to tylko część parametrów serwera, na którym działa Forum

Pozdrawiam
-
- 1875...2499 postów
Do mnie przestaly docierac jakiekolwiek powiadomienia o odpowiedziach w watkach. Nie tylko PW.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- 1875...2499 postów
Niniejeszym donoszę (choć sie brzydzę....
), że mimo wymiany silnika forum, nadal nie otrzymuję powiadomień o PW (oczywiście mam je włączone w konfiguracji).
Z tego co czytałem, u innych już działa więc podejrzewam problem u mojego usługodawcy.
Jaki jest adres email automatu wysyłającego powiadomienie ?
Chciałbym sprawdzić czy mi go nie zblokowali....

Z tego co czytałem, u innych już działa więc podejrzewam problem u mojego usługodawcy.
Jaki jest adres email automatu wysyłającego powiadomienie ?
Chciałbym sprawdzić czy mi go nie zblokowali....