Ja tam wole ABC.......wszak ponoć człek na starość dziecinniejeTELEWIZOREK52 pisze:Już pięć minut po północy oglądałem. Na jednym i drugim fajne bajeczki. Na jednym dla dzieci, na drugim dla dorosłych.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Ja tam wole ABC.......wszak ponoć człek na starość dziecinniejeTELEWIZOREK52 pisze:Już pięć minut po północy oglądałem. Na jednym i drugim fajne bajeczki. Na jednym dla dzieci, na drugim dla dorosłych.
Tu się z Tobą zgadzam ale do momentu kiedy tematem jest głoszenie słowa Bożego a nie występ słynącego z języka miłości do bliźniego np. pana prezesa.Piotrek J. pisze:Nie oglądam TV Trwam, ale gdy oglądałem parę wywiadów i debat na youtube, to nie miałem nic do zarzucenia kulturze prowadzących i gości.
Podobnie jak ta nowa stacja. Pozdrawiam.Piotrek J. pisze:Ponoć ta część forum miała być apolityczna
Programy rozrywkowe, przeboje dla młodzieżykrzem3 pisze:http://www.tvp.pl/o-tvp/newsletter/informacje
Bo opłata jest za posiadanie a nie za oglądanie. Natomiast co do transmisji sportowych to powinna być zmieniona nazwa na "transmisje piłkarskie" bo 90% w/w skupia się wokół kopanej. W całej Polsce nie ma jednego krytego toru łyżwiarskiego bo... brak kasy. Chłopakom od kopanej niczego nie brakuje, z wyjątkiem sukcesów.krzem3 pisze:Na pewno zaraz ktoś napisze, że ogląda TV w internecie, z platform cyfrowych, kablówek i DVB-T, co nie zwalnia od opłaty abonamentu RTV.
Rząd sie nie kwapi wprowadzić bo TVP byłaby konkurencją dla TVN'u (jedynie słuszna TV) oraz dla Polsatu który upchnął swoimi kanałów wiekszośc multipleksów i już protestuje przed dodawaniem kolejnych kanałów domagając sie zamiany ich na mniejszą liczbę kanałów HD).krzem3 pisze: 60% ogląda programy TVP za frajer, rząd dalej nie kwapi się wprowadzić ustawy audiowizualnej.