Tak moglbym sie przyznac, (wiadomo kara bedzie nizsza), jak mnie omamil MarekSCO z ta strona i ze bede niewidoczny dla wladzy, i ze miejsce na serwerze ile dusza zapragnie.MarekSCO pisze: Czytając o sankcjach karnych jakie mi grożą, zdałem sobie sprawę, że beknę nie tylko za czyny ale również za nakłanianie i współudział
Niedawno nakłaniałem Romkad do założenia strony internetowej, co zostało nawet udokumentowane na forum...
Mało tego... Powiedziałem macska w jaki sposób za pomocą pustej ( pozbawionej treści ) strony internetowej zabezpieczyć zawartość swojego web site...
Dostalbym cos w zawiasach pewnie, jako jeszcze niekarany.
Nic z tego!
Wyniose sie na zagraniczne serwery!
Na dobra sprawe zagraniczne uslugodawcy po takiej decyzji tlumnie powinni atakowac userow, zeby Ci skorzystali z ich uslug!
Ta debilna jurysdykcja nie siega poza granicami kraju!
A polskie firmy IT niech padaja jak muchy z braku zlecen!
W Chinach, na Bialorusi, w Rosji i jeszcze kilku innych krajach na swiecie rzady probuja kontrolowac/cenzurowac internet, raczej mizernym skutkiem.
Glupcy! Niech biora przyklad jak to sie robi skutecznie!
Nie pojde siedziec! Mimo ze MarekSCO znowu kusi mnie rajem na ziemi
Nie wieze Markowi, co bedzie jak wyladuje w jednej celi z takim Lyzwinskim czy innym wybrancem narodu i zamiast rozmowe o lampach bede mial inna rozrywke... brr.MarekSCO pisze: Potem przestałem się bać, bo zrozumiałem, że właśnie obiecują mi raj na ziemi...