Nadal nie można edytować profilu!!!!!!!!

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

admin
administrator

Re: Nadal nie można edytować profilu!!!!!!!!

Post autor: admin »

Panowie
Nikt obecnie nie ma zablokowanego avarata. Problem prawdopodobnie tkwi w parametrach ładowanego obrazka - przekroczenie wymiarów i objętości pliku powoduje, że taki avatar zostaje odrzucony.
Urban Turban
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: Urban Turban »

W takim razie dlaczego mam w profilu napisane jak wół - avatary zostały zablokowane? Nie mogę nawet spróbować dodać obrazka, bo poprostu nie mam takiej opcji...
Awatar użytkownika
Jarosław
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Jarosław »

U mnie jest możliwość dodania (nie było i nie jest nic zablokowane).
admin
administrator

Post autor: admin »

Wprowadziłem modyfikacje. Teraz powinna istnieć moliwość dodania avataru dla obu użytkowników.
Awatar użytkownika
Ano
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: Ano »

O! Avatar zadzialal, dobra robota adminie - dzieki.
Wyszukalem cos w necie, troche do mnie pasuje :lol:
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

A mnie irytuje coś takiego: wchodzę na forum, jest pełno "świecących się tematów" (czyli takich w których są nowe posty). Wchodzę tylko tam gdzie chcę, czytam i temat "gaśnie". Wylogowuję się. Loguję znów i znów palną się te same tematy... Chodzi o to żeby była opcja "zaznacz wszystkie jako przeczytane" lub coś w tym stylu. Na starej Triodzie nie było tego problemu, wlazłem, przeczytałem bądź nie, wylazłem, wlazłem znów i wszystko było "zagaszone".
Myślę że moderator wie o co chodzi :wink:
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
Michal_Blady
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: Michal_Blady »

marcin_oizo pisze:Chodzi o to żeby była opcja "zaznacz wszystkie jako przeczytane" lub coś w tym stylu.
Przecież takowa istnieje (trochę poniżej prawego górnego rogu wyświetlanej strony: "oznacz działy/wątki jako przeczytane"). :)
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

marcin_oizo pisze:A mnie irytuje coś takiego: wchodzę na forum, jest pełno "świecących się tematów" (czyli takich w których są nowe posty). Wchodzę tylko tam gdzie chcę, czytam i temat "gaśnie". Wylogowuję się. Loguję znów i znów palną się te same tematy... Chodzi o to żeby była opcja "zaznacz wszystkie jako przeczytane" lub coś w tym stylu. Na starej Triodzie nie było tego problemu, wlazłem, przeczytałem bądź nie, wylazłem, wlazłem znów i wszystko było "zagaszone".
Myślę że moderator wie o co chodzi :wink:
Moim zdaniem to teraz jest lepiej.
Wcześniej z powodu przypadkowego rozłączenia internetu {zdarza mi się często}, czy zbyt długiej przerwy, albo nawet granicznie denerwującego błędu przy logowaniu, generalnie podczas wylogowania wszystkie tematy gasły i wracając nie wiedziałem do czego już zajrzałem, a do czego jeszcze nie. Musiałem wszystko obskoczyć za jednym posiedzeniem, a przy obecnej wielkości forum nie zawsze jest to możliwe.
Teraz nie ma tego problemu. Niezależnie od tego kiedy mi wypadnie antenka, po powrocie dostaję stan z ostatniego wyjścia plus oczywiście nowe. Co w tym jest złego? Przecież aby zgasić wszystkie tematy naciska się odpowiedni guzik i wszystko gra :idea:
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Kurde widocznie już ślepnę od tego komputera, muszę ograniczyć godziny spędzone na forum bo źle ze mną :lol:
Nie zauważyłem tego guzika, przepraszam...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU