Panowie
Nikt obecnie nie ma zablokowanego avarata. Problem prawdopodobnie tkwi w parametrach ładowanego obrazka - przekroczenie wymiarów i objętości pliku powoduje, że taki avatar zostaje odrzucony.
Nadal nie można edytować profilu!!!!!!!!
Moderator: gsmok
-
- administrator
-
- 500...624 posty
Re: Nadal nie można edytować profilu!!!!!!!!
W takim razie dlaczego mam w profilu napisane jak wół - avatary zostały zablokowane? Nie mogę nawet spróbować dodać obrazka, bo poprostu nie mam takiej opcji...
-
- 625...1249 postów
U mnie jest możliwość dodania (nie było i nie jest nic zablokowane).
-
- administrator
Wprowadziłem modyfikacje. Teraz powinna istnieć moliwość dodania avataru dla obu użytkowników.
-
- 125...249 postów
O! Avatar zadzialal, dobra robota adminie - dzieki.
Wyszukalem cos w necie, troche do mnie pasuje
Wyszukalem cos w necie, troche do mnie pasuje

-
- 6250...9374 posty
A mnie irytuje coś takiego: wchodzę na forum, jest pełno "świecących się tematów" (czyli takich w których są nowe posty). Wchodzę tylko tam gdzie chcę, czytam i temat "gaśnie". Wylogowuję się. Loguję znów i znów palną się te same tematy... Chodzi o to żeby była opcja "zaznacz wszystkie jako przeczytane" lub coś w tym stylu. Na starej Triodzie nie było tego problemu, wlazłem, przeczytałem bądź nie, wylazłem, wlazłem znów i wszystko było "zagaszone".
Myślę że moderator wie o co chodzi

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 250...374 postów
Przecież takowa istnieje (trochę poniżej prawego górnego rogu wyświetlanej strony: "oznacz działy/wątki jako przeczytane").marcin_oizo pisze:Chodzi o to żeby była opcja "zaznacz wszystkie jako przeczytane" lub coś w tym stylu.

-
- moderator
Moim zdaniem to teraz jest lepiej.marcin_oizo pisze:A mnie irytuje coś takiego: wchodzę na forum, jest pełno "świecących się tematów" (czyli takich w których są nowe posty). Wchodzę tylko tam gdzie chcę, czytam i temat "gaśnie". Wylogowuję się. Loguję znów i znów palną się te same tematy... Chodzi o to żeby była opcja "zaznacz wszystkie jako przeczytane" lub coś w tym stylu. Na starej Triodzie nie było tego problemu, wlazłem, przeczytałem bądź nie, wylazłem, wlazłem znów i wszystko było "zagaszone".
Wcześniej z powodu przypadkowego rozłączenia internetu {zdarza mi się często}, czy zbyt długiej przerwy, albo nawet granicznie denerwującego błędu przy logowaniu, generalnie podczas wylogowania wszystkie tematy gasły i wracając nie wiedziałem do czego już zajrzałem, a do czego jeszcze nie. Musiałem wszystko obskoczyć za jednym posiedzeniem, a przy obecnej wielkości forum nie zawsze jest to możliwe.
Teraz nie ma tego problemu. Niezależnie od tego kiedy mi wypadnie antenka, po powrocie dostaję stan z ostatniego wyjścia plus oczywiście nowe. Co w tym jest złego? Przecież aby zgasić wszystkie tematy naciska się odpowiedni guzik i wszystko gra

-
- 6250...9374 posty
Kurde widocznie już ślepnę od tego komputera, muszę ograniczyć godziny spędzone na forum bo źle ze mną
Nie zauważyłem tego guzika, przepraszam...

Nie zauważyłem tego guzika, przepraszam...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU