Kwintadena 16" w pedale, i te sprawy... :)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Kwintadena 16" w pedale, i te sprawy... :)
Z tego co pamietam jest na tym forum ktos, z kim mozna porozmawiac rowniez o organach. (w sensie.. instrumentu). Czy ten ktos moze sie ujawnic ? 

-
- 625...1249 postów
-
- 500...624 posty
O ile wiem Andrzej Molicki jest również organmistrzem - bywa na forum http://www.organy.com.pl/forum - BTW znajdziesz tam więcej osób, z którymi można o organach pogadać - tylko po rejestracji KONIECZNIE przedstaw się w stosownym dziale zanim napiszesz jakikolwiek inny post. (ja jestem na tamtym forum jako ast, ale zajmuję się raczej graniem niż konstrukcją, no i żaden ze mnie specjalista).
-
- 500...624 posty
Jesli ktos z forum jest zainteresowany tematyka organowa, to wykonalem kilka fotek wspomnianego przeze mnie instrumentu http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=9173&start=0
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
- moderator
Pana Bialko zastapil pan Lukasz z Wieliczki, ktoremu talentu tez odmowic nie mozna. A jako ze skonczyl tez jakis "elektryczny" kierunek, zawsze mozna z nim pogadac o technicznych sprawach
Aczkolwiek sam pan Bialko tez czasem (choc rzadko) sie pojawia. 
A wspomniany organista przy okazji jest organmistrzem, co dobrze wplywa na kondycje techniczna instrumentu

A wspomniany organista przy okazji jest organmistrzem, co dobrze wplywa na kondycje techniczna instrumentu

-
- 500...624 posty
Re: Kwintadena 16" w pedale, i te sprawy... :)
Ależ proszę cię bardzo tylko obawiam się zostaniemy przepędzeni na inne forum. Jeżeli masz jakieś pytania chętnie odpowiem lub pokarzę jak co działa z czego i dlaczego tak a nie inaczejszalony pisze:Z tego co pamietam jest na tym forum ktos, z kim mozna porozmawiac rowniez o organach. (w sensie.. instrumentu). Czy ten ktos moze sie ujawnic ?