Z góry dziękuję za pomoc.
Neptun 413
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
mpankowiec
- 1 post

Neptun 413
Szczęśliwym trafem udało mi się wykopać sprawny telewizor lampowy Neptun 413. Zastanawiam się nad sposobem przestrojenia, żeby oprócz kaszy można było coś jeszcze w nim zobaczyć.
Czy ma ktoś jakiś pomysł?
-
Alek
-
Marcin K.
- 6250...9374 posty

-
maciej_333
- 625...1249 postów

-
jakosek
- 125...249 postów

Znalazłem niedawno u dziadka na strychu telewizor, właśnie Neptun 413. Mało popularny dziś
Niestety oględziny środka wskazywały, że gnieździły się tam myszy i pozjadały kilka elementów (o zgrozo - cewek), więc poszedł na części.
Nie potrzebaby komuś części do tego TV? w zasadzie na zbyciu jest tylko kineskop bo dla reszty mogę znaleźć jakieś sensowne zastosowanie. Ostatecznie chasis
A. jeszcze jedno. Telewizor jest wyposarzony w przystawkę ZTA-202, ale nad pozbyciem się jej nadal się zastanawiam, wcześniej się z takim urządzeniem nie spotkałem, a może jeszcze się przyda
Nie potrzebaby komuś części do tego TV? w zasadzie na zbyciu jest tylko kineskop bo dla reszty mogę znaleźć jakieś sensowne zastosowanie. Ostatecznie chasis
A. jeszcze jedno. Telewizor jest wyposarzony w przystawkę ZTA-202, ale nad pozbyciem się jej nadal się zastanawiam, wcześniej się z takim urządzeniem nie spotkałem, a może jeszcze się przyda