Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Witam.
Link nie związany w choćby ułamku promila z tematem Forum , ale... nie śmiałem zachować go dla siebie. Dla wszystkich smutnych, przygnębionych, zirytowanych, wściekłych etc.
Na mnie zadziałało odwrotnie Nie dało się zamknąć okna, wysłałem więc firefoxowi "kill", co skończyło sie oznaczeniem wszystkich postów na forum jako przeczytanych
szalony pisze:Na mnie zadziałało odwrotnie :x Nie dało się zamknąć okna, wysłałem więc firefoxowi "kill", co skończyło sie oznaczeniem wszystkich postów na forum jako przeczytanych :evil: :x :!:
I błąd. Po pierwsze - tam wyskakuje chyba tylko 20 okienek, potem skrypt się kończy. A czemu zaznaczyło ci posty jako przeczytane to nie wiem - u mnie zamknięcie i otwarcie przeglądarki nic w tej dziedzinie nie zmiania (o ile oczywiście ciasteczko z identyfikatorem sesji zosranie, jak masz ustawione usuwanie ciasteczek przy zamykaniu/uruchamianiu to tak będziesz miał).
szalony pisze:Nie dało się zamknąć okna, wysłałem więc ...
tszczesn pisze:I błąd. Po pierwsze - tam wyskakuje chyba tylko 20 okienek, potem...
Panowie, wybaczcie, ale... oso chozi??? Czy mam rozumieć, że moja tępa IE z włączoną blokadą cookies pokazuje wszystko OK, a inne przeglądarki dostają kręćka? Okna są dwa: najpierw monit o wpisanie swojego imienia (czy czegokolwiek tam chcemy) drugie z ... powiedzmy... komplementami pod naszym kierunkiem. Ot, wszystko. Jesli wywołało to u Was niesmak - wybaczcie , ale u mnie wsio rabotajet. Jak sama nazwa wskazuje - to miało rozweselić...
tszczesn - mógłbyś wyjaśnić jak ustawić te ciastka w Operze? (niekoniecznie krok po kroku, tylko czego szukać). Windows 98 czasem lubi sobie zdechnąć, a nigdy mnie to nie denerwuje poza tym kiedy jestem na triodzie... Z Linuxem poradzić sobie nie mogę, zawsze mi czegoś brakuje - w jednym Kadu nie działa w innym znowu karta dźwiekowa gra tylko na przednich głośnikach (muszę mieć tylne bo lewy przedni spaliłem ). Nowsza winda w ogóle w grę nie wchodzi. Próbowałem jeszcze BeOS'a - przyjemny system, ale nic do niego nie ma
brys pisze:tszczesn - mógłbyś wyjaśnić jak ustawić te ciastka w Operze? (niekoniecznie krok po kroku, tylko czego szukać). Windows 98 czasem lubi sobie zdechnąć, a nigdy mnie to nie denerwuje poza tym kiedy jestem na triodzie... Z Linuxem poradzić sobie nie mogę, zawsze mi czegoś brakuje - w jednym Kadu nie działa w innym znowu karta dźwiekowa gra tylko na przednich głośnikach (muszę mieć tylne bo lewy przedni spaliłem :D ). Nowsza winda w ogóle w grę nie wchodzi. Próbowałem jeszcze BeOS'a - przyjemny system, ale nic do niego nie ma :|