Rozweselacz :-)

Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Rozweselacz :-)

Post autor: amator »

Witam.
Link nie związany w choćby ułamku promila z tematem Forum :roll: , ale... nie śmiałem zachować go dla siebie. Dla wszystkich smutnych, przygnębionych, zirytowanych, wściekłych etc.

Poprawiacz nastroju

Pozdrawiam
szalony

Post autor: szalony »

Na mnie zadziałało odwrotnie :x Nie dało się zamknąć okna, wysłałem więc firefoxowi "kill", co skończyło sie oznaczeniem wszystkich postów na forum jako przeczytanych :evil: :x :!:
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Post autor: tszczesn »

szalony pisze:Na mnie zadziałało odwrotnie :x Nie dało się zamknąć okna, wysłałem więc firefoxowi "kill", co skończyło sie oznaczeniem wszystkich postów na forum jako przeczytanych :evil: :x :!:
I błąd. Po pierwsze - tam wyskakuje chyba tylko 20 okienek, potem skrypt się kończy. A czemu zaznaczyło ci posty jako przeczytane to nie wiem - u mnie zamknięcie i otwarcie przeglądarki nic w tej dziedzinie nie zmiania (o ile oczywiście ciasteczko z identyfikatorem sesji zosranie, jak masz ustawione usuwanie ciasteczek przy zamykaniu/uruchamianiu to tak będziesz miał).
szalony

Post autor: szalony »

A ja myślałem że jest pętla bez końca :? Szczerze mówiąc - w ogóle mnie to nie śmieszy :)

Na poprawę humoru - screenshot (niezwiązany z w/w stroną)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn, 15 maja 2006, 22:54 przez szalony, łącznie zmieniany 1 raz.
amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: amator »

Witam.
szalony pisze:Nie dało się zamknąć okna, wysłałem więc ...
tszczesn pisze:I błąd. Po pierwsze - tam wyskakuje chyba tylko 20 okienek, potem...
Panowie, wybaczcie, ale... oso chozi??? Czy mam rozumieć, że moja tępa IE z włączoną blokadą cookies pokazuje wszystko OK, a inne przeglądarki dostają kręćka? :shock: Okna są dwa: najpierw monit o wpisanie swojego imienia (czy czegokolwiek tam chcemy) drugie z ... powiedzmy... komplementami pod naszym kierunkiem. Ot, wszystko. Jesli wywołało to u Was niesmak - wybaczcie :roll: , ale u mnie wsio rabotajet. Jak sama nazwa wskazuje - to miało rozweselić...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: brys »

tszczesn - mógłbyś wyjaśnić jak ustawić te ciastka w Operze? (niekoniecznie krok po kroku, tylko czego szukać). Windows 98 czasem lubi sobie zdechnąć, a nigdy mnie to nie denerwuje poza tym kiedy jestem na triodzie... Z Linuxem poradzić sobie nie mogę, zawsze mi czegoś brakuje - w jednym Kadu nie działa w innym znowu karta dźwiekowa gra tylko na przednich głośnikach (muszę mieć tylne bo lewy przedni spaliłem :D ). Nowsza winda w ogóle w grę nie wchodzi. Próbowałem jeszcze BeOS'a - przyjemny system, ale nic do niego nie ma :|
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Post autor: tszczesn »

brys pisze:tszczesn - mógłbyś wyjaśnić jak ustawić te ciastka w Operze? (niekoniecznie krok po kroku, tylko czego szukać). Windows 98 czasem lubi sobie zdechnąć, a nigdy mnie to nie denerwuje poza tym kiedy jestem na triodzie... Z Linuxem poradzić sobie nie mogę, zawsze mi czegoś brakuje - w jednym Kadu nie działa w innym znowu karta dźwiekowa gra tylko na przednich głośnikach (muszę mieć tylne bo lewy przedni spaliłem :D ). Nowsza winda w ogóle w grę nie wchodzi. Próbowałem jeszcze BeOS'a - przyjemny system, ale nic do niego nie ma :|
Nie wiem - nie znam Opery, ja używam Mozilli.
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Hehehe a mnie tam sie podobało choć komputer siał komplementy. Pewnie dlatego, że żadko (czyt. wcale) coś takiego słyszę...
Pozdrawiam Marcin.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Hehehe a mnie tam sie podobało choć komputer siał komplementy. Pewnie dlatego, że żadko (czyt. wcale) coś takiego słyszę...
Pozdrawiam Marcin.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
kordek4
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: kordek4 »

Fajne :D