HEROFON Record FM-EJ

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn, OTLamp, Einherjer

Awatar użytkownika
Szrot majster
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Re: HEROFON Record FM-EJ

Post autor: Szrot majster »

Witam!
Bym się pisał na 2 sztuki ale może przez PayPal?
Bo u mnie mam zasadę, że konta zawsze na zero.....bo potem tamto i owamto i w końcu kupuję jakąś bzdurę do domu czy płacę za zgrzewkę wody mineralnej(u mnie jest paskudna woda w sieci- ujęcie przy Borach Tucholskich), jak nie ma kasy to nie ma sępienia grosza.....prosta sprawa.
6E1P jest tańsza niż oryginalna EM80 ale coś za coś, bo luminofor jest taki jak w wyświetlaczach VFD IV-6 czy IV-11, nie jest to świecący piękną zielenią wilemit a raczej coś używanego do dziś.
Czyli raczej nie będę dziadował, bo za 6E1P też muszę wybulić te 80zł, szkoda tylko, że potem piękne radio zbiera kurz bo na dole domu lokalne radio PiK w FM jest czymś zakłócone i słuchamy go w DAB+, RMF FM i ZET nikt u nas nie słucha.
Mam też do remontu piękne AEG.....stało z 8 lat w pokoju od południa a pokój prawie nigdy nie wietrzony, można w ciemno "kartoflaki" wymieniać, takie przesuszone.
Nie wiem czy będę jeszcze te graty zbierał, bo poobijanej pokrywy Harman/Kardon AVR 130 nikt u mnie nie zregeneruje, a nie będę do grata wartego 300-400zł dopłacał, bo to sprzęt ponad 20-letni, tak go InPost załatwił, doręczając blisko po miesiącu.