Pozostanie utworzyć giełdę poza miastem stołecznym, tylko czy ma to sens?
To i tak tanio, stan prawdopodobnie nieznany, a urządzenie znalezione w ramach sprzątania po umarłym.
Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn

To i tak tanio, stan prawdopodobnie nieznany, a urządzenie znalezione w ramach sprzątania po umarłym.

A oferta była do negocjacji....na Wolumenie były (kiedyś i przez lata) takie ciekawostki, że nawet dało się, najpierw tam kupując (wielu namawiałem na wystawianie na Allegro, niestety zawsze byli na nie) ciekawie zarobić, niestety, dziś już nie ten Wolumen, tych ludzi z ciekawymi szpejami też już nie ma często od kilku lat, większość znałem bo lubię, oni wtedy też, pogadać.......Pozdrawiam.AZ12 pisze: czw, 6 marca 2025, 14:39 Witam

Byłem tam 2-3 tygodnie temu, samego Sławka faktycznie nie było, ale byli ludzie od niego i lampy też miniaturowe typu 6111, tak że może wróci, jak nie osobiście, to z towarem wojskowym.taipan3 pisze: ndz, 16 marca 2025, 15:44 ... szok ... Sławka już nie ma .Zakończył swoją działalność i to podobno już dawno.

Kupuję głównie przez Allegro, ale CD i winyle (lub ich zgrania, np w aucie) u mnie dalej chodzą. Spotifaja tylko widziałem z daleka.