Historia polskich ogniw i baterii suchych
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Waldemar D.
- 625...1249 postów
Historia polskich ogniw i baterii suchych
Koledzy, myślałem, że stworzę podstronę Retrodekana ze wspomnianą historią ale zmieniłem plany. Mało, że nie rozszerzę strony, to prawdopodobnie ją wyłączę. Powód? Znikome zainteresowanie historią polskich tranzystorów a z drugiej strony absurdalnie wysokie koszty jej utrzymania. Dlatego chciałbym spytać właściciela Triody i moderatorów, czy mogę co jakiś czas umieszczać wyniki wieloletnich badań nad historią polskich ogniw i baterii suchych, praktycznie od zaborów po współczesność. Mam parę unikalnych "smaczków", które być może warto by opublikować... Nie ma żadnego całościowego opracowania tego tematu. Jestem na Triodzie od początku, dlatego było mi najbliżej do Was, żeby spytać...
Re: Historia polskich ogniw i baterii suchych
Czołem.
Ja jestem jak najbardziej za takim pomysłem. Myślę że zgromadzone przez Ciebie materiały mogą być bardzo wartościowe, powiązane z tematyką naszego Forum i szkoda byłoby, gdyby przepadły...
Pozdrawiam
Romek
Ja jestem jak najbardziej za takim pomysłem. Myślę że zgromadzone przez Ciebie materiały mogą być bardzo wartościowe, powiązane z tematyką naszego Forum i szkoda byłoby, gdyby przepadły...
Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
- 2500...3124 posty
Re: Historia polskich ogniw i baterii suchych
Utrzymanie takiej super prostej strony nie powinno być drogie. Możesz mi napisać prywatną wiadomość ile, komu i za co płacisz? Mamy po przygodach z forum pewne rozeznanie w kwestii tanich hostingów. Być może jest to rzecz, którą Stowarzyszenie mogłoby wziąć w takiej czy innej formie pod swoje skrzydła.