Sądzenie we własnej sprawie

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Radiowiec
500...624 posty
500...624 posty

Sądzenie we własnej sprawie

Post autor: Radiowiec »

Dzień dobry,
chciałbym zapytać, od kiedy tolerowane jest na tym Forum sądzenie we własnej sprawie? Dostałem ostrzeżenie od OTLamp za polemikę z OTLamp. Chciałbym zapytać czy za post poniżej OTLamp też sobie wstawił ostrzeżenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
OTLamp
625...1249 postów
625...1249 postów

Re: Sądzenie we własnej sprawie

Post autor: OTLamp »

Ostrzeżenie dostałeś konkretnie za tę wypowiedź:
Radiowiec pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 17:22
OTLamp pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 16:59 A poza tym, czerwony kolor jest zarezerwowany dla uwag moderatorów i adminów.
Nie posikaj się.
Radiowiec
500...624 posty
500...624 posty

Nawet jeśli, to nie ty powinieneś oceniać. Nadużyłeś swoich uprawnień i tyle.
Awatar użytkownika
OTLamp
625...1249 postów
625...1249 postów

Oczywiście, że będę sądził we własnej sprawie, gdy ktoś mnie atakuje personalnie. Nie widzę powodu bym miał w tym przypadku wzywać na pomoc innych moderatorów czy adminów. Tym bardziej, że sprawa jest ewidentna. Ostrzeżenie jest absolutnie uzasadnione.
Radiowiec
500...624 posty
500...624 posty

Nie jesteś obiektywny, wykorzystujesz nadane ci uprawnienia by je wykorzystywać wedle swojego uznania we własnej sprawie, co zresztą przyznałeś. To jest nadużycie. Wg tego co napisałeś, gdybym ja miał takie uprawnienia jak ty to też mógłbym dać ci ostrzeżenie gdybym uznał że mam takie widzimisię. Trzeba było nie zamykać wątku i dać możliwość repliki. Zresztą, nie chce mi się z tobą już gadać.
Awatar użytkownika
OTLamp
625...1249 postów
625...1249 postów

Treść będąca powodem ostrzeżenia jest bezsprzecznie nieprzystająca do standardów tego forum i rozprawianie na temat rzekomego braku obiektywizmu w tak ewidentnym przypadku jest wręcz abstrakcją.
Awatar użytkownika
OTLamp
625...1249 postów
625...1249 postów

Radiowiec pisze:Nawet jeśli, to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem megalomanem i tyle.
Usunięto posty niezwiązane z tematem. To nie jest wątek na temat twoich urojeń, subiektywnych interpretacji opisów z aukcji allegro, ani też nie jest to miejsce do wylewania swoich nagromadzonych latami frustracji.
Radiowiec
500...624 posty
500...624 posty

OTLamp pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 19:42
Radiowiec pisze:Nawet jeśli, to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem megalomanem i tyle.
Usunięto posty niezwiązane z tematem. To nie jest wątek na temat twoich urojeń, tendencyjnych interpretacji opisów z aukcji allegro, ani też nie jest to miejsce do wylewania swoich nagromadzonych latami frustracji.
OTLamp pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 19:36 Treść będąca powodem ostrzeżenia jest bezsprzecznie nieprzystająca do standardów tego forum i rozprawianie na temat rzekomego braku obiektywizmu w tak ewidentnym przypadku jest wręcz abstrakcją.
A co w treści "Nie posikaj się" jest bezsprzecznie nieprzystające do standardów tego forum?

Nawet jeśli coś jest (może mi wytłumaczysz, co?), to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem i tyle.

Możesz mi coś więcej o tych urojeniach napisać? Napisałem tam nieprawdę? Nie sprawdzałeś miernika? Jak sprawdziłeś to nie wiedziałeś że się nie da go wykalibrować/adjustować czy co tam jeszcze? Frustracje niestety wykazujesz ty, nadużywając przy okazji swoich uprawnień.
Awatar użytkownika
OTLamp
625...1249 postów
625...1249 postów

A dopiero co było:
Radiowiec pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 19:31 Zresztą, nie chce mi się z tobą już gadać.
Radiowiec pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 19:48
A co w treści "Nie posikaj się" jest bezsprzecznie nieprzystające do standardów tego forum?
Kpisz, czy o drogę pytasz?
Radiowiec pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 19:48 Nawet jeśli coś jest (może mi wytłumaczysz, co?), to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem i tyle.

Możesz mi coś więcej o tych urojeniach napisać? Napisałem tam nieprawdę? Nie sprawdzałeś miernika? Jak sprawdziłeś to nie wiedziałeś że się nie da go wykalibrować/adjustować czy co tam jeszcze? Frustracje niestety wykazujesz ty, nadużywając przy okazji swoich uprawnień.
Niczego ci nie będę tłumaczył, nie będę też komentował twoich chorych domysłów na temat tego miernika. Pewnie swoją miarą mierzysz, skoro wszędzie węszysz próbę oszustwa.
Einherjer
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Post autor: Einherjer »

:arrow: Radiowiec Jeśli uważasz, że moderacja forum opiera się na tyranii i zamordyźmie to masz całkowitą rację. Moim zdaniem OTLamp nie postąpił do końca właściwie, gdyż Twój ostatni dorobek na forum (do przejrzenia w dziale Kosz) zasługiwałby na nagrodzenie wakacjami od forum, nie tylko ostrzeżeniem.
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

No i Kolega Radiowiec się na nas wszystkich śmiertelnie obraził... :( Zawsze powtarzałem, że funkcja moderatora jest bardzo niewdzięczną, gdyż zawsze będą jacyś niezadowoleni z takiej czy innej moderacji... Przykre :(
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Radiowiec
500...624 posty
500...624 posty

Einherjer pisze: wt, 13 sierpnia 2024, 22:51 :arrow: Radiowiec Jeśli uważasz, że moderacja forum opiera się na tyranii i zamordyźmie to masz całkowitą rację. Moim zdaniem OTLamp nie postąpił do końca właściwie, gdyż Twój ostatni dorobek na forum (do przejrzenia w dziale Kosz) zasługiwałby na nagrodzenie wakacjami od forum, nie tylko ostrzeżeniem.
Nie chce mi się za bardzo tego wątku kontynuować, ale poproszę Cię o uzasadnienie powyższego i podanie linków do kontrowersyjnych wg Ciebie postów które zasługują na "wakacje od forum".
Pozdrowienia.