Sądzenie we własnej sprawie
Moderator: gsmok
-
- 500...624 posty
Sądzenie we własnej sprawie
Dzień dobry,
chciałbym zapytać, od kiedy tolerowane jest na tym Forum sądzenie we własnej sprawie? Dostałem ostrzeżenie od OTLamp za polemikę z OTLamp. Chciałbym zapytać czy za post poniżej OTLamp też sobie wstawił ostrzeżenie?
chciałbym zapytać, od kiedy tolerowane jest na tym Forum sądzenie we własnej sprawie? Dostałem ostrzeżenie od OTLamp za polemikę z OTLamp. Chciałbym zapytać czy za post poniżej OTLamp też sobie wstawił ostrzeżenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 625...1249 postów
-
- 500...624 posty
Re: Sądzenie we własnej sprawie
Nawet jeśli, to nie ty powinieneś oceniać. Nadużyłeś swoich uprawnień i tyle.
-
- 625...1249 postów
Oczywiście, że będę sądził we własnej sprawie, gdy ktoś mnie atakuje personalnie. Nie widzę powodu bym miał w tym przypadku wzywać na pomoc innych moderatorów czy adminów. Tym bardziej, że sprawa jest ewidentna. Ostrzeżenie jest absolutnie uzasadnione.
-
- 500...624 posty
Nie jesteś obiektywny, wykorzystujesz nadane ci uprawnienia by je wykorzystywać wedle swojego uznania we własnej sprawie, co zresztą przyznałeś. To jest nadużycie. Wg tego co napisałeś, gdybym ja miał takie uprawnienia jak ty to też mógłbym dać ci ostrzeżenie gdybym uznał że mam takie widzimisię. Trzeba było nie zamykać wątku i dać możliwość repliki. Zresztą, nie chce mi się z tobą już gadać.
-
- 625...1249 postów
Treść będąca powodem ostrzeżenia jest bezsprzecznie nieprzystająca do standardów tego forum i rozprawianie na temat rzekomego braku obiektywizmu w tak ewidentnym przypadku jest wręcz abstrakcją.
-
- 625...1249 postów
Usunięto posty niezwiązane z tematem. To nie jest wątek na temat twoich urojeń, subiektywnych interpretacji opisów z aukcji allegro, ani też nie jest to miejsce do wylewania swoich nagromadzonych latami frustracji.Radiowiec pisze:Nawet jeśli, to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem megalomanem i tyle.
-
- 500...624 posty
OTLamp pisze: ↑wt, 13 sierpnia 2024, 19:42Usunięto posty niezwiązane z tematem. To nie jest wątek na temat twoich urojeń, tendencyjnych interpretacji opisów z aukcji allegro, ani też nie jest to miejsce do wylewania swoich nagromadzonych latami frustracji.Radiowiec pisze:Nawet jeśli, to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem megalomanem i tyle.
A co w treści "Nie posikaj się" jest bezsprzecznie nieprzystające do standardów tego forum?
Nawet jeśli coś jest (może mi wytłumaczysz, co?), to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem i tyle.
Możesz mi coś więcej o tych urojeniach napisać? Napisałem tam nieprawdę? Nie sprawdzałeś miernika? Jak sprawdziłeś to nie wiedziałeś że się nie da go wykalibrować/adjustować czy co tam jeszcze? Frustracje niestety wykazujesz ty, nadużywając przy okazji swoich uprawnień.
-
- 625...1249 postów
A dopiero co było:
Kpisz, czy o drogę pytasz?
Niczego ci nie będę tłumaczył, nie będę też komentował twoich chorych domysłów na temat tego miernika. Pewnie swoją miarą mierzysz, skoro wszędzie węszysz próbę oszustwa.Radiowiec pisze: ↑wt, 13 sierpnia 2024, 19:48 Nawet jeśli coś jest (może mi wytłumaczysz, co?), to na rękę było ci szybko zamknąć wątek zaraz potem jak mnie w nim obraziłeś, nie dając mi możliwości repliki. Jesteś tyranem i tyle.
Możesz mi coś więcej o tych urojeniach napisać? Napisałem tam nieprawdę? Nie sprawdzałeś miernika? Jak sprawdziłeś to nie wiedziałeś że się nie da go wykalibrować/adjustować czy co tam jeszcze? Frustracje niestety wykazujesz ty, nadużywając przy okazji swoich uprawnień.
-
- 2500...3124 posty

-
- moderator
No i Kolega Radiowiec się na nas wszystkich śmiertelnie obraził...
Zawsze powtarzałem, że funkcja moderatora jest bardzo niewdzięczną, gdyż zawsze będą jacyś niezadowoleni z takiej czy innej moderacji... Przykre 

α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
- 500...624 posty
Nie chce mi się za bardzo tego wątku kontynuować, ale poproszę Cię o uzasadnienie powyższego i podanie linków do kontrowersyjnych wg Ciebie postów które zasługują na "wakacje od forum".Einherjer pisze: ↑wt, 13 sierpnia 2024, 22:51Radiowiec Jeśli uważasz, że moderacja forum opiera się na tyranii i zamordyźmie to masz całkowitą rację. Moim zdaniem OTLamp nie postąpił do końca właściwie, gdyż Twój ostatni dorobek na forum (do przejrzenia w dziale Kosz) zasługiwałby na nagrodzenie wakacjami od forum, nie tylko ostrzeżeniem.
Pozdrowienia.