I co w związku z tym - zaorać i zasadzić bratki, czy próbować ustabilizować?
W moim przekonaniu każdy się przyczynia. Ty i ja również...
A kwestia w jakim stopniu - nie usprawiedliwia mimo wszystko.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
I co w związku z tym - zaorać i zasadzić bratki, czy próbować ustabilizować?
Panie Jakubie, przystępując do społeczności użytkowników Forum "Trioda" zgodził się Pan, jak każdy użytkownik, na przestrzeganie obowiązującego tu regulaminu. Przytoczę jego fragment (regulamin znajduje się w każdym naszym dziale i obowiązuje wszystkich):kubafant pisze: ↑sob, 25 marca 2023, 21:51 (...)
Wnoszę o skasowanie konta. Wnoszę o usunięcie wszystkich moich wypowiedzi, w szczególności zaś tych, gdzie przedstawiam własne prace, schematy, wyniki pomiarów, oscylogramy, a także fotografie i opisy sprzętów z epoki, które są moją własnością.
Skoro tak źle wam ze mną było, nie ma potrzeby żebym się wam naprzykrzał.
J.
Panie Krzysztofie, życzę wszelkiej pomyślności z okazji właśnie dzisiaj obchodzonej pierwszej rocznicy Pana przystąpienia do "społeczności" Naszego Forum. To faktycznie szmat czasu i można było w tym czasie dokładnie poznać zwyczaje panujące na tym Forum.Krzysztof_74 pisze: ↑ndz, 26 marca 2023, 11:33 Panie Romku proszę mi wytłumaczyć zasadność istnienia regulaminu, jakiegokolwiek regulaminu gdzie ustawodawca sam się do niego nie stosuje.
W firmie pracownik po naganie może udać się do sądu pracy. Sąd ,,ludowy,, nie jest sądem mogącym obiektywnie osądzać. Jeszcze nikt na forum nie jest niewolnikiem i może odejść, jak mu się nie podoba.Krzysztof_74 pisze: ↑ndz, 26 marca 2023, 15:07 .................... szef doprowadziwszy wieloletniego użytkownika forum do jego opuszczenia ?
Rozumiem, że wg Ciebie każdy szef powinien przejść do porządku dziennego nad tym, gdy pracownik z kilkuletnim stażem urządzi sobie publiczne drwiny, podśmiechujki z jego osoby?Krzysztof_74 pisze: ↑ndz, 26 marca 2023, 15:07 , szef doprowadziwszy wieloletniego użytkownika forum do jego opuszczenia ?
A wg mnie to nie jest dobry pomysł. Stworzą się w ten sposób tylko niepotrzebne podziały.Krzysztof_M pisze: ↑ndz, 26 marca 2023, 19:54 A przecież kto im broni założyć swoje własne forum i prowadzić je w sposób idealny w ich mniemaniu?
Czekamy z niecierpliwością na nowe objawienia wszystkich wiedzących lepiej roszczeniowych krytykantów.
Nie narzekajcie, nie piszcie już jak Wam źle - zróbcie lepiej na swój własny rachunek.
Jak zorganizujesz imprezę w swoim ogródku to przestaje to być Twój ogródek?