Witam
Wie ktoś o co chodzi ? Pojawiło się to przy edycji postu jak i próbie zduplikowania postu po aktualizacji w dziale Radio Retro .
Pozdrawiam
Nie można wysłać postu
Moderator: gsmok
-
- 1875...2499 postów
Nie można wysłać postu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 6250...9374 posty
Re: Nie można wysłać postu
Czasem też tak mam ale nie wnikam ,,czym to się je'', prześpię się, następnego dnia problemu nie ma.
-
- moderator
Czołem.
Nie miałem wcześniej takich zgłoszeń, więc spróbuję sprawdzić czy problem występuje po stronie oprogramowania "Triody", czy z przyczyn od niego niezależnych. Postu może nie dać się wysłać, gdy np. w międzyczasie wątek został zamknięty przez któregoś z moderatorów lub temat lub wypowiedź, na którą chce się odpowiedzieć, została wydzielona lub przeniesiona do innego działu (np. do działu "Kosz").
Pozdrawiam
Romek
Nie miałem wcześniej takich zgłoszeń, więc spróbuję sprawdzić czy problem występuje po stronie oprogramowania "Triody", czy z przyczyn od niego niezależnych. Postu może nie dać się wysłać, gdy np. w międzyczasie wątek został zamknięty przez któregoś z moderatorów lub temat lub wypowiedź, na którą chce się odpowiedzieć, została wydzielona lub przeniesiona do innego działu (np. do działu "Kosz").
Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
- moderator
Ten komunikat opisuje co się dzieje po stronie serwera, użytkownik nie ma tu nic do gadania.
-
- 1875...2499 postów
To by tłumaczyło problem.
Post którego dotyczy zrzut ekranu w temacie Czy Noteć = Pionier I 6161? wysłałem o 15:44 i zaraz po wysłaniu wystąpił wspomniany problem problem. Myślałem, że może skończył się czas edycji ale przy próbie wysłania drugiego posta było to samo. 20 minut później problem sam ustąpił. 2 Marca z kolei Szrot Majster też sygnalizował problemy z wysłaniem posta w dziale dyskusje ogólne. .