Co zamiast ECL86?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 6250...9374 posty
Re: Co zamiast ECL86?
Ileż można ględzić w temacie CZYM ZASTĄPIĆ ECL86........ może już wystarczy?
... może trzeba po prostu lampę kupić. Jeszcze nie jest za miliony
.

Ciągle początkujący od kilkunastu lat.
-
- 6250...9374 posty
-
- 6250...9374 posty
Połowa oferty, 5sztuk, sprzedana w oka mzik......
A druga połowa poza allegro... aukcja zakończona ze stanem dodatnim.
Nie ma i nie miałem tego na myśli, to insynuacja z twojej strony.. raczej tylko to, że kto potrafi się dogadać ten zyskuje.
-
- 6250...9374 posty
- Copper_Lucas
- 100...124 posty
Allegro nawet monitoruje wiadomości wysyłane do sprzedającego i po wykryciu pewnych słów kluczowych(np 'poza') od razu ostrzega przed próbami 'dogadywania się'.
Pomijam już fakt że jest to zwykłe okradanie allegro z prowizji(w demoludach przyjęło się że okradanie bogatego to nie grzech, ale prawda jest inna).
Pomijam już fakt że jest to zwykłe okradanie allegro z prowizji(w demoludach przyjęło się że okradanie bogatego to nie grzech, ale prawda jest inna).
- AZ12
- 3125...6249 postów
Ratujmy stare tranzystory!
Ostatnio miałem właśnie z tym problem jak podać kupującemu linka do ogłoszenia z OLX na którym miał ode mnie dokonać zakupu zamiast na allegro. Ale jakoś się udało "szyfrem", szczęście że kupujący ogarnięty. Oczywiści jak mogę swój towar sprzedać kiedy chcę, za ile chcę i komu che więc allegro nie ma nic tu do gadania.Copper_Lucas pisze: ↑czw, 10 marca 2022, 11:56 Allegro nawet monitoruje wiadomości wysyłane do sprzedającego i po wykryciu pewnych słów kluczowych(np 'poza') od razu ostrzega przed próbami 'dogadywania się'.
Póki co to allegro okrada sprzedających przez swoje kosmiczne prowizje.Copper_Lucas pisze: ↑czw, 10 marca 2022, 11:56
Głupie gadanie , czujesz sie przez to rozgrzeszony że i Ty możesz ? jak czujesz się okradany to nie korzystaj ,nie kupuj ,nie sprzedawaj i zlikwiduj konto.
Chyba nie podstępem Cie okradają , i z pewnością czytałeś dokładnie regulamin.

- Thereminator
- 6250...9374 posty
brencik pisze: ↑pt, 11 marca 2022, 00:14Ostatnio miałem właśnie z tym problem jak podać kupującemu linka do ogłoszenia z OLX na którym miał ode mnie dokonać zakupu zamiast na allegro. Ale jakoś się udało "szyfrem", szczęście że kupujący ogarnięty. Oczywiści jak mogę swój towar sprzedać kiedy chcę, za ile chcę i komu che więc allegro nie ma nic tu do gadania.Copper_Lucas pisze: ↑czw, 10 marca 2022, 11:56 Allegro nawet monitoruje wiadomości wysyłane do sprzedającego i po wykryciu pewnych słów kluczowych(np 'poza') od razu ostrzega przed próbami 'dogadywania się'.
Póki co to allegro okrada sprzedających przez swoje kosmiczne prowizje.Copper_Lucas pisze: ↑czw, 10 marca 2022, 11:56

W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
- czyt
- 375...499 postów
- Kontakt:
Allegro, to cierpienie: internet MA FRUSTROWAĆ. I te strony, które to robią, czynią ZŁO. MAsz wolną wolę i możesz unikać cierpienia. Pomyśl, jak możesz UNIKAĆ CIERPIENIA.
To klucz do szczęścia. Pamiętaj jednak, że wszędzie, gdzie pojawia się Cień Nadziei, przypilnowuje także FRUSTRACJA, która jest celem ludzi, stojących za wielkimi portalami. Dlatego jest cenzura i filtrowanie treści. Ale przypomnij sobie - wolna wola _ : sam klknąłeś ZGADZAM SIĘ. CZytałeś, kiedykolwien NA CO się zgadzasz : D Pokój z Wami
To klucz do szczęścia. Pamiętaj jednak, że wszędzie, gdzie pojawia się Cień Nadziei, przypilnowuje także FRUSTRACJA, która jest celem ludzi, stojących za wielkimi portalami. Dlatego jest cenzura i filtrowanie treści. Ale przypomnij sobie - wolna wola _ : sam klknąłeś ZGADZAM SIĘ. CZytałeś, kiedykolwien NA CO się zgadzasz : D Pokój z Wami
"... UF21 - AGA-sekretarzyk", UY1N - mogę zaoferować PCL, PL500RFT, diody WN/lampowe, telewizyjne.