Ja wiem, że to nie wyzwanie (rozważałem podesłanie Ci wraczka, ale nie mogę się do niego dokopać) ale zerknij może na eaw_at_na_olx. To blisko i niezbyt drogo, może da się jeszcze coś uszczknąć, a przewijanie trochę jednak kosztuje
Kolego CHOPIN66: może będę miał transformator pod AZ11 i resztę lamp "E" po jakiejś enerdowskiej Olympii chyba.
Jestem z Trójmiasta także.Jak będę wiedział,że mam to sprawdzić,to się przejdę parę km pieszo teraz w obecnych warunkach
albo mnie ktoś podrzuci do "męskiej jaskini" i się upewnię i przygotuję transformator.Jest duży stopień pewności,że go mam.
Będę musiał go sprawdzić,jak sprawa będzie aktualna.Wtedy poproszę Kolegę o przyjazd na dzień i godzinę po odbiór,jak
transformator będzie sprawny.Chętnie zamienię się na jakiś transformator głośnikowy.
A więc dziękuję kolegom :
Lisior za AZ1
JasiuSz za głośnik od Undine oraz transformator od Sterna 6251 - paczę z głośnikiem i TG od Carino 530 wysłałem inpostem , przelew zrobię jak tylko zacznie działać bankowość elektroniczna w moim banku.
Takie pytanie : Czy obudowa od Stolicy będzie pasować do EAW AT-super 660 wk 3
ballastube - Czekam na odpowiedź w związku z zaistniała sytuacją
Zastanawiam się jeszcze nad tym czy sklejkę jest sens fornirować ?
Mam gdzieś niemal kompletne, ale rozmontowane na większe bloki takie samo radio. Jest ryzyko, że coś pogubiłem (śruby, gałki). Zamierzałem kiedyś w przyszłości remontować, ale chyba się za to nie zabiorę. Może przyda się remontującemu?
k4be pisze: ↑czw, 1 kwietnia 2021, 12:31
Mam gdzieś niemal kompletne, ale rozmontowane na większe bloki takie samo radio. Jest ryzyko, że coś pogubiłem (śruby, gałki). Zamierzałem kiedyś w przyszłości remontować, ale chyba się za to nie zabiorę. Może przyda się remontującemu?
Muszę popatrzeć na moje, coś mi tam brakuje, oczywiście nie będę wchodził Koledze CHOPIN66 w paradę