Zmartwienie młośników Lamp elektron.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- moderator
Re: Zmartwienie młośników Lamp elektron.
No i temu służą podatki i prawo pracy tudzież podobne rozwiązania. Sprawiedliwy system podatkowy od tego m.in. jest, zapewnić właściwe funkcjonowanie tych elementów otaczającej rzeczywistości z której się korzysta, obejmującej również takie elementy jak np. wiedza pracowników (czyli szkolnictwo). Sensowne [prawo pracy, czyli zapewniające zabezpieczenia emerytalne, chorobowe, jakieś formy zabezpieczenia przed bezpodstawnym zwolnieniem, złymi warunkami pracy itp. Tak, aby zapewnić wytwórcom dochodu partycypację w tym dochodzie
-
- 625...1249 postów
Byle nie Janusztszczesn pisze: pn, 4 maja 2020, 21:01I naprawdę nie robi mi różnicy czy prezes mojej firmy nazywa się Helmut, Mosze czy Andrzej,

Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
-
- 1875...2499 postów
Jak widze tolerancji tobie brak a zadufania w sobie masz nadmiarkubafant pisze: pn, 4 maja 2020, 20:11 Za cara też miejscowi mieli zatrudnienie, podatki były płacone, wszystko było w porządku. To po co nam własne państwo, jak wszystko i tak należy do Niemca czy innego żyda?

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-
- 2500...3124 posty
Dziękuję za tę bezcenną informację oraz wnioski na mój temat, wyciągnięte po latach znajomości 

lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
-
- 625...1249 postów
Ha ha ha...
Poczuł się już Kolega duszą towarzystwa?
I nie, proszę nie zalecać mi odrobiny luzu, po czterdziestotysięcznym żarciku tego typu, ma się już dość. Będzie się Kolega naśmiewał w ten sposób z kontrahenta? Sądzę, że jednak nie, ewentualnie za plecami, ale w oczy jednak nie... No właśnie.
Ktoś kiedyś napisał, że dom podzielony się nie ostoi... Robią z nami, co chcą.
Żarciki z Januszy; żarciki o babci, której należy zabrać dowód; sort I sort II; katole; ciemnogród, lewactwo, prawactwo... ...polskie obozy zagłady... ...aplikacje dzielące ludzi na klasy w zależności od prawdopodobieństwa zarażenia koronawirusem...
No ale śmiejmy się.
785mm
-
- 625...1249 postów
No to patrz

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 6250...9374 posty
Nie tylko Europejczycy mają problem ze złodziejami z Pitney Bowes: https://www.cool386.com/ebay/ebay.html
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 375...499 postów
"... UF21 - AGA-sekretarzyk", UY1N - mogę zaoferować PCL, PL500RFT, diody WN/lampowe, telewizyjne.
-
- 625...1249 postów
Ja z kolei mam do czynienia ze sprzętem Pitney Bowes (kopertownice, frankownice, itp.). Mają "fajną" politykę odnośnie gwarancji, tzn. obowiązuje do czasu sprzedaży urządzeniaThereminator pisze: ndz, 31 stycznia 2021, 16:04 Nie tylko Europejczycy mają problem ze złodziejami z Pitney Bowes: https://www.cool386.com/ebay/ebay.html