Już mogę stwierdzić,że zmiana wyszła na dobre,więc w/w tytuł jest OK!tszczesn pisze:https://magazyn.allegro.pl/11542-allegr ... komentarzy
Często kupuję na Allegro .Teraz sprzedający szybciej wysyłają i jakoś chętniej odpowiadają na zadawane pytania n/t wystawionej oferty.Do tej pory było z tym żle,albo wręcz tragicznie.Z pewnością nie tylko ja spotykałem się z lekceważeniem,czy arogancją.Czyli "bat" obniżenia punktacji,czy negatywu zadziałał!.
Jako sprzedający ( w mizernej skali) staram się tak opisać ofertę aby nie było szans na złośliwości w ocenie sprzedaży.
Inna sprawa tak przy okazji.Po wylicytowaniu czegoś piszę sprzedającemu jak ma zabezpieczyć przedmiot w kartonie,aby doszedł nie uszkodzony.W "psuciu" powierzonych przesyłek celują firmy kurierskie,zwłaszcza DPD i Patron.Cóż! zatrudniają na nędznych warunkach młodych którzy nie przejmują się absolutnie niczym.Ci z nas którzy na codzień jeżdżą tu i tam z pewnością zaobserwowali styl jazdy kierowców pojazdów z logo kurier ,gaz do dechy i rozpaczliwe hamowanie pod sygnalizatorem,z tragicznymi skutkami dla przesyłek z delikatną radiową zawartością.I nic tu nie pomoże wybór opcji "OSTROŻNIE".A reklamowanie usługi? pusty śmiech,można poczytać opinie n/temat konkretnych firm w sieci
pozdrawiam
R.