uratuj Nadjeżdę:)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Nie chodzi mi o samą osobę, ale o to co sie dzieje wokół niej - te pokazy wazeliniarstwa i wyścigi, kto bardziej uczci pamięć, postawi większy pomnik itp. Po prostu uważam to za niestosowne i świadczące o tępocie biorących w tym udział.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Nie wiem. Tamte lata były naprawdę mroczne, piętno odcisnęły nawet na naszym życiu. To po trosze budzenie demonów przeszłości, po trosze wywoływanie sztucznej nostalgii za okresem w którym można było stracić wszystko za niewłaściwy wygląd dłoni, za brata w Anglii, za niezawinioną awarię kabla, za cokolwiek...amator pisze:Jak najbardziej. GoodAlek pisze:(...)Może warto będzie z niej zrobić mp3 i dołączyć do strony powitalnej. Skoro Forum poświęcone jest (powiedzmy) tematom retro, dlaczego nie oddać (częściowo) atmosfery tamtych lat na powitanie...
785mm
Witam.Janusz pisze:Nie wiem. Tamte lata były naprawdę mroczne, piętno odcisnęły nawet na naszym życiu. To po trosze budzenie demonów przeszłości, po trosze wywoływanie sztucznej nostalgii za okresem w którym można było stracić wszystko za niewłaściwy wygląd dłoni, za brata w Anglii, za niezawinioną awarię kabla, za cokolwiek...
Jestem na tyle młody, by nie pamiętać towarzyszy G lub G2, ale na tyle stary, że stan wojenny pamiętam. Nie chodzi mi o roztrząsanie czy J. miał rację wprowadzając go czy nie. Nie chodzi mi o absolutnie żaden aspekt polityczny. Polityki i całej reszty tego bagna mam dosyć, poniekąd dlatego wolę czyścić pajęczyny w starych lampowych "strychowcach". Po prostu, za głos spikera z początków funkcjonowania PR trzeba dziś odpalić działę, bo mimo upływu lat PR rości sobie prawa

Ze swojej strony podtrzymuję, że warto kilka "myśli" Nadjeżdy K. dołożyć na stronę, bez politykowania

Pozdrawiam serdecznie
Nadia czeka na to, aby kolektyw jej słuchał pod adresem:
http://nadjezda_krupska.dl.interia.pl/nadia1popr.MP3
Tow. Lenin tak się zasłuchał, że ponoć wyszedł na spacer...
Dla dobra kolektywu partia uznała, że empetrójka będzie jak najlepsza dla uczczenia Nadii i jej nieodżałowanego małżonka.
Zwłaszcza, że już za tydzień obchodzić będziemy okrągłą, 82 rocznicę śmierci Lenina.
http://nadjezda_krupska.dl.interia.pl/nadia1popr.MP3
Tow. Lenin tak się zasłuchał, że ponoć wyszedł na spacer...
Dla dobra kolektywu partia uznała, że empetrójka będzie jak najlepsza dla uczczenia Nadii i jej nieodżałowanego małżonka.
Zwłaszcza, że już za tydzień obchodzić będziemy okrągłą, 82 rocznicę śmierci Lenina.