Widzę, że faktycznie nieciekawie z kontaktem teraz jest, chyba straciliśmy dostawcę traf... Czekam już kilka dni na odpowiedź i nic...
Znacie jeszcze jakieś relatywnie tanie źródła dobrych traf? Byle bym nie musiał płacić 800-1000zł za set pod 50W...
Trafa JTM60 Marshall TG
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Recon
- 1250...1874 posty
- Kontakt:
Re: Trafa JTM60 Marshall TG
Pozdrawiam
Paweł K.
Paweł K.
Señoras y señores,
krótkie ogłoszenie parafialne. Jak pewnie zauważyliście, od pewnego czasu nie zajmuję się już tematem nawijania traf. Cóż, tak bywa, życie rzuciło mnie dość daleko.
Niemniej, część moich obowiązków przejął mój ojciec. Można się z nim skontaktować pod adresem: biuro@selenoid.pl. Zakres usług ten sam co w moich najlepszych czasach - TS, TG, dławiki, przewijanie i naprawianie starych/uszkodzonych traf.
Polecam tego (nie)użytkownika
krótkie ogłoszenie parafialne. Jak pewnie zauważyliście, od pewnego czasu nie zajmuję się już tematem nawijania traf. Cóż, tak bywa, życie rzuciło mnie dość daleko.
Niemniej, część moich obowiązków przejął mój ojciec. Można się z nim skontaktować pod adresem: biuro@selenoid.pl. Zakres usług ten sam co w moich najlepszych czasach - TS, TG, dławiki, przewijanie i naprawianie starych/uszkodzonych traf.
Polecam tego (nie)użytkownika

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- 375...499 postów
Właśnie odebrałem od Pana Eugeniusza zamówione transformatory (zestaw do 18 watowca gitarowego).
Czas oczekiwania 2 tygodnie.
Nie było problemu z długimi wyprowadzeniami uzwojeń.
Polecam kontakt telefoniczny.
Czas oczekiwania 2 tygodnie.
Nie było problemu z długimi wyprowadzeniami uzwojeń.
Polecam kontakt telefoniczny.