Płytka dwustronnaPiotr pisze:Czy to jest jednostronna płytka?Gratuluję i współczuję pracy, chyba że jakiś sprytny algorytm zrobił to za ciebie.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Płytka dwustronnaPiotr pisze:Czy to jest jednostronna płytka?Gratuluję i współczuję pracy, chyba że jakiś sprytny algorytm zrobił to za ciebie.
Dzięki:)TooL46_2 pisze:Płytka wyglada dobrze. Widze tylko, ze planowana byla pod inne kondensatory niz WIMA. Obrazek wrzuc moze jako zalacznik na forum -- inaczej jak zniknie z sieci to bedzie dziura.
Wydaje mi się, że mówi się na to "widełki". Przynajmniej ja tak mówięTooL46_2 pisze:fajne gniazda widelcowe (? spades -- nie wiem, jak to po polsku)
Napiecie w AU powinno byc 230V (wg norm) ale w gniazdku stoi jak wol 240V. Napis natomiast to nie pomylka bo wzmacniacz niebawem poleci ze mna na druga strone PacyfikuVacuumVoodoo pisze:Czyzby rzeczywiscie w Sidney AU napiecie sieciowe bylo 120V? Bo o ile wiem to ma byc nominalnie 240V ale potrafi byc i ponad 250V. Chyba ze robisz wersej eksportowa do USA/CA
Zalezy, ktorym wiertlem i co rozumiesz pod pojeciem cylinderkaPiotr pisze:Powiedz czy jak wierciłeś otwory w aluminium, to materiał ładnie się skrawał, czy ciągnął się niemiłosiernie tworząc cylinderek na wiertło?
Tak, złocone. Mam styczność na co dzień z takimi laminatami i zamawiałem je świadomie:) Nie mam z nimi problemów, o których piszesz, ale prawdą jest to o czym piszeszVacuumVoodoo pisze: b) Czy pady na plytkach sa zlocone? To akurat nie polepsza jakosci a raczej pogarsza. Zloto w czasie lutowania dyfunduje do lutu co powoduje ze po pewnym czasie lut sie kruszy.