Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
A czy to ważne kto wystawił? Po prostu nie widzę powodu do drwin. Czy tam jest coś śmiesznego? Wystawiłem od 20zł (lub 25zł, już nawet nie pamiętam) i ludzie licytują. Czy to źle?Rafał pisze:Ojej - nawet nie zwróciłem uwagi, kto go wystawiłDość, że nikogo obrażać nie chciałem
Sam licytować zaś nie zamierzałem, bo brak mi umiejętności, aby przywrócić go do życia. Zresztą jeden mi wystarczy
![]()
Ponurak[/list]
Przecież ja nie jestem na Ciebie obrażony, bo niby za co? Po prostu chciałem się dowiedzieć o co Ci chodzi, bo wywnioskowałem z twojego ironicznego stwierdzenia, że coś Ci tam nie pasuje. Gdy pierwszy raz przeczytałem Twoje stwierdzenie, odczytałem to tak, jakbyś koniecznie chciał wyrazić swoje niezadowolenie, jakbym chciał za ten sprzęt z 1000zł.Rafał pisze:Jak ktoś czuje się obrażony, to trzeba go przeprosić. I przepraszam! Dodaję absolutnie szczerze, że nie było moim zamiarem obrażanie kogokolwiek. Aukcja opisana była do tego absolutnie szczerze, po nazwę - bez żadnego czarowania. Zwróciłem uwagę, bo sporo osób się tym sprzętem interesuje - może by się komuś o większych od moich umiejętnościach przydał? Myślę też, że informacja o tym, że odnalazło się to co, sie odnalazło (nie ośmielę sie już napisać co, by znowu nie wywołać burzy) stanowi pomyślną wiadomość dla osób pragnących go odrestaurować - bo chyba w tym celu chcą go zakupić (lub ewentualnie w celu przeróbki na wzmacniacz gitarowy).