Consul
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Consul
Witam, radyjko po uzupełnieniach, jak widać szczebelek wymieniony jest jaśniejszy, radyjko zyskało nowy napis i głośnik stary był do połowy zjedzony i nieudolnie naprawiany ale grał
na fotce jest ten drugi, pozdrawiam Hieronim.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 2500...3124 posty
Re: Consul
Trzeba było wymienic dwa szczebelki, byłoby symetrycznie 

-
- 625...1249 postów
Ciekawe, bo mnie szczebelek pasował idealnie. Może dobierali trochę do obudowy? Bo ja mam jasną, a ta od Bogusia dość ciemna była.
-
- 2500...3124 posty
No to się teraz musicie pozamieniać tymi sztachetkamiPiotrek J. pisze:Ciekawe, bo mnie szczebelek pasował idealnie. Może dobierali trochę do obudowy? Bo ja mam jasną, a ta od Bogusia dość ciemna była.

Witam, zamiana nic nie da bo PiotrekJ dobrał szczebelki tylko obudowy mają inny odcień, jak dostałem szczebelek to przyznam się że byłem zdziwiony
bo liczyłem na Niemiecką precyzję tylko zapomniałem że to NRD-owska produkcja i w socjaliźmie mieli inną definicję precyzji
, pozdrawiam Hieronim

-
- 1250...1874 posty
Witam
Trzeba przyznać,że radio prezentuje się (mimo mało istotnego szczegółu)pięknie.Jeśli to ten złom z Allegro sprzed miesiąca, po reinkarnacji-to moje uznanie!
Trzeba przyznać,że radio prezentuje się (mimo mało istotnego szczegółu)pięknie.Jeśli to ten złom z Allegro sprzed miesiąca, po reinkarnacji-to moje uznanie!
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
---------------------------------------------
Witam, no nie z tamtego to takie cudo jak to to by nie wyszło po miesiącu, tym bardziej że na tym radyjku położona jest politura, radio jest od pierwszego właściciela zadbane miało niewielkie mankamenty, musiałem uruchomić, dałem do naprawy zegar (na naprawę zegara czekałem rok czasu bo był uszkodzony balans a w Turku żaden zegarmistrz tego nie potrafił dopiero w Poznaniu dotoczyli ośkę) i dopiero teraz nadarzyła się okazja na wymianę szczebelka, napisu i głośnika, i radio jak nowe
, pozdrawiam Hieronim.