Korzystając z okazji, którą mi dał ostatni post pragnę zaznaczyć, że Forum TRIODA jest Forum technicznym nie propagującym poglądów audiofilskich zaprzeczających prawom fizyki, ale to nie oznacza, że jest to Forum, na którym prowadzi się antyaudiofilskie KRUCJATY!!!
Użytkownik, który w taki, czy inny sposób chciał się czegoś tutaj dowiedzieć poprosił mnie w kulturalny sposób o usunięcie jego konta z Forum. Czy rzucanie się na niego z mieczem było tego warte? Moim zdaniem nie

Jako administrator pragnę go przeprosić za zaistniałą sytuację i wyrażam nadzieję, że był to tylko "wypadek przy pracy" na Forum TRIODA.
Nie chcę zamykać tego wątku, bo jego końcówka dotyczy ważnego aspektu funkcjonowania Forum, czyli takich pojeć jak: tolerancja dla innych, świadomość własnych wad, pozostawienie agresji poza środowiskiem Forum, nie zabierania głosu w sytuacji, gdy nie chcemy komuś pomóc itd.
Przenoszę wątek do działu Organizacja Forum pozostawiając w dziale Dla Początkujących odnośnik, aby osoby, które mają inne zdanie mogły je przedstawić.