Dziękuję za odpowiedź... i pozwolę ustosunkować się do Waszych wypowiedzi w kolejnych postach:
1) A, jak kompensujesz napięcia niezrównoważenia poszczególnych wzmacniaczy operacyjnych i samego AD ? ,
25mV dużo za dużo

- jak zwrócisz uwagę na schemat to zauważysz, że nie przenosi składowej stałej więc kompensacja napięć niezównoważenia jest zbędna (przy tych wzmocnieniach). AD637BRZ jest fabrycznie, precyzyjnie strojony.
2) Jakie Masz przebiegi na poszczególnych wyjściach wzm. OP //np. fwe 100kHz 1mVrms//
- jeszcze nie wiem, ale w wersji 2_0 (pierwsza płytka) miałem dość dobry prostokąt 250kHz. Jak przyniosę oscyloskop z piwnicy (15kg, 4 piętra

) to zrobię zdjęcia
3) Jakim napięciem zasilasz poszczególne stopnie.
- zwykłe 7812 i 1912 (+-12V) z podstawową filtracją. Ta płytka to trzecia z kolei w wersja tylko do testów (1 - uniwersalna, 2 - układ bez ekranowania z dwoma wzmacniaczami, 3 - widać na zdjęciach)
4)kompsensację częstotliwościową z C10pF równolegle z R100k jak liczyłeś? -- i jak to pracuje powyżej 100kHz.
- wzory pamiętam ze szkoły,

i pomógł mi protel (patrz wykres), mały błąd się wkradł, liczyłem dla sprzężenia zwrotnego 9kohm i 1 kohm, a wykres jest dla troszkę większych wartości R w sprzężeniu więc teoretyczne pasmo troszkę zaniżone
5)Zwiększenie impedancji wejściowej można zwiększyć np. wzm w ukł. bootstrap ,ewentualnie dodając układ różnicowy z tranzystorami np BF245
- zwróć uwagę, że w układzie który masz w załączniku powyżej mam już Rwe = 10^13ohm. Układ bootstrap może cos pomoże. Natomiast układ różnicowy nic mi nie da
Teraz pozwolę sobie na trochę krytyki pod Twoim adresem

Dzielnik wejściowy dla ~100kHz o rezystancji 100Mohm? Raczej nie dasz rady tego skompensować. Pamiętaj, że sinusoida po przejściu przez dowolny układ liniowy zostaje zawsze sinusem! Przepuść przez taki dzielnik falę prostokątną z nałożoną drugą prostokątną o częstotliwości x10 i amplitudzie /10. Załamiesz się

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.