STOLICA - dylemat :-(
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 6250...9374 posty
Re: STOLICA - dylemat :-(
Bardzo przykra wiadomość ale jestem pełen podziwu dla ludzi 70+ którzy umieją posługiwać się komputerem i internetem, ogromny szacunek 

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 625...1249 postów
Mój starszy ma lat 76, kupuje sobie szpeje do malowania na Allegro, ostatnio kupił jakieś płyty CD, i zrzędzi że ma za wolnego laptopa... A ostatnio pokumał o co biega z MP3 i YT. Mało tego żeby nie kupić płyty, przekopiował sobie muzę z YT na kaseciaka i se słucha w aucie...Marcin K. pisze:/.../ jestem pełen podziwu dla ludzi 70+ którzy umieją posługiwać się komputerem i internetem, ogromny szacunek

Robert SP5RF
-
- 6250...9374 posty

Mój dziadek (78l) jak pokonuje renówą trasę Częstochowa - Grodzisk Mazowiecki, siedzę przy telefonie i mam serce w gardle...

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 125...249 postów
Witam.
Jeżeli nadal jesteś Zagore w potrzebie podaj dane do przesyłki na priv.
Spójrz jeszcze czy to będzie to, wydaje mi się że tak. Cewki wyglądają na całe. Pozdrawiam.
Jeżeli nadal jesteś Zagore w potrzebie podaj dane do przesyłki na priv.
Spójrz jeszcze czy to będzie to, wydaje mi się że tak. Cewki wyglądają na całe. Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 2500...3124 posty
Dziękuję wszystkim kolegom za propozycje pomocy. Chassis już nie odzyskam
wylądowało razem z całym wyposażeniem pracowni na śmietniku. Sprawne chassis mam już zaklepane u jednego z kolegów z forum. Tak więc Stolica odzyska duszę
.
hciałbym zwrócić uwagę kolegów na co innego. Już raz to przeżyłem- Mój dziadek był zapalonym eletrotechnikiem. Zmarł w 1968r i moja babcia zrobiła dokładnie to samo co żona kolegi CJN, wyrzuciła wszystko na śmietnik-radia, setki lamp- przyrządy pomiarowe. Dla nie to były stare graty!

hciałbym zwrócić uwagę kolegów na co innego. Już raz to przeżyłem- Mój dziadek był zapalonym eletrotechnikiem. Zmarł w 1968r i moja babcia zrobiła dokładnie to samo co żona kolegi CJN, wyrzuciła wszystko na śmietnik-radia, setki lamp- przyrządy pomiarowe. Dla nie to były stare graty!
Ostatnio zmieniony śr, 2 marca 2011, 14:53 przez zagore1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wołyń 1943. Pamiętamy!
-
- 375...499 postów
A ja sobie pomyślałem, że może powinienem wstawić do testamentu żeby zgromadzone przez lata radiowe dobra, a dla wielu bezwartościowe śmieci, rozdać między triodowiczów...zagore1 pisze:Dzisiaj zadzwoniła do mnie żona Kolegi CJN. Kolega CJN zmarł 8 grudnia(
Żona wyrzuciła wszystko co było w pracowni na śmietnik. I to by było na tyle....