Zgadza się....muszę dlatego wiedzieć, które z tych pinów mają być odseparowane zanim się wezmę za przeróbki.Moją uwagę przykuły grzebienie od połączenia płytek lamp z płytą główną. W tym miejscu na bank nie masz odpowiednich odstępów (raster nóżek 2,54mm, prawda?)
Zastosowane rozmiary rezystorów dobrane były na pcb tylko ze względu na rozstaw i możliwość przejścia ścieżkami pod nimi.O ile dobrze widzę zastosowałeś rezystory z rastrem 5,08mm, czyli 1/8W. Myślę, że to nie jest najlepszy pomysł w urządzeniu lampowym na wysokie napięcie. Ja bym tego unikał, w każdym razie w obwodach lamp.
Ale tak na przyszłość: na które rezystory zwrócić uwagę i jakich typów użyć? metalizowane? ile wat?
Co znaczy, że pady za małe? które pady? i czy jest jakaś metoda w eaglu na szybką zmiane rozmiarów?
Nad zamocowaniem lamp się zastanawiam... one się bardzo grzeją?
Wrzucam schemat z numerami elementów i pcb do niego. Wprowadziłem już małe zmiany przy okazji porządkowania schematu żeby sie nadawał dla ludzi;)Co do ścieżek - nie mam zamiaru analizować płytki bez zgodnego schematu i zaznaczonych na płytce numerów elementów
A propos schematu - czy wszystkie potencjometry są dobrze podłączone (w dobrą stronę) ?