Czyli tak jak napisałem wcześniej - nie działa prawidłowo. Jest to coraz bardziej irytującetraxman pisze:Wyszukiwarka działa, ale jej działanie obejmuje skromny zakres, chyba kilku miesięcy, od ostatniej wizyty "generała".
Propozycja nowego działu
Moderator: gsmok
-
OTLamp
Re: Propozycja nowego działu
-
Marcin K.
- 6250...9374 posty

Cześć! Kto jest za tym żeby założyć bądź wydzielić dział pt. "Urządzenia KF" lub coś w ten deseń? Chyba zmienię profesję

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
geguś
A co się stałoMarcin K. pisze:Cześć! Kto jest za tym żeby założyć bądź wydzielić dział pt. "Urządzenia KF" lub coś w ten deseń? Chyba zmienię profesję![]()
![]()
![]()
-
Marcin K.
- 6250...9374 posty

Nic się nie stało. Już brakuje miejsca na nowe eksponaty a DX jest fajny i gadanie na odległość jeszcze lepsze 
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
geguś
To coś tam takiego złowił ciekawego?Marcin K. pisze:Nic się nie stało. Już brakuje miejsca na nowe eksponaty a DX jest fajny i gadanie na odległość jeszcze lepsze
-
gsmok
- 3125...6249 postów

WitajMarcin K. pisze:Cześć! Kto jest za tym żeby założyć bądź wydzielić dział pt. "Urządzenia KF" lub coś w ten deseń? Chyba zmienię profesję![]()
![]()
![]()
Proponuję, abyś założył wątek o interesującej Cię tematyce i go poprowadził jako inicjator trematu. Jak się rozrośnie to w sposób naturalny będzie go można wydzielić w formie działu. W taki sposób powstał przecież dział o wspomaganiu układów lampowych i technologii lamp.
-
Marcin K.
- 6250...9374 posty

Witam. Czemu złowił od razu?
Odbiornik jest ino do dopracowania a nadajnik i licencja jest w trakcie 
Gsmoku, zrozumiałem wskazówkę, jeśli nadejdzie odpowiedni czas to założę odpowiedni temat.
Pozdrawiam!
Gsmoku, zrozumiałem wskazówkę, jeśli nadejdzie odpowiedni czas to założę odpowiedni temat.
Pozdrawiam!
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
dark_one
- 375...499 postów

--> Gsmok
To ciekawa sugestia i być może spowoduje, że w końcu któryś z wątków przekuje się w "pomiarówkę". Jeżeli tak to obiema rękami jestem za
To ciekawa sugestia i być może spowoduje, że w końcu któryś z wątków przekuje się w "pomiarówkę". Jeżeli tak to obiema rękami jestem za
Working class can kiss my arse, I got a foreman job at last!
-
jethrotull
- 3125...6249 postów

Mi się wydaje że jakość forum nie jest proporcjonalna do liczby tematów, a po przekroczeniu pewnej wartości krytycznej może być wręcz odwrotnie...