Marek? pisze:
A co tych 0,2 to ... przepraszam, nawet nie zwróciłem uwagi na tak oczywisty błąd, i jak widzisz mój adwersarz nawet nie policzył tylko rutynowo dowalił się do mnie
kto nie policzył ?????????????
...tu nie chodzi o merytoryczna dyskusje z jego strony, ja wiem kto kryje się po pseudonimem „grzebak” zapytaj go na prywatnym jak się nazywa i co do mnie czuje, prześledź jego posty dotyczące mnie na tym forum i jego posty na Audio Stereo dotyczące Delta Studio a trochę ci się rozjaśni. Nie napisałem nic takiego co uprawniało by grzebaka do zarzucania i chamstwa.
?????????????????????????????????????
Marek? - ha, ha ha - co ty piszesz ?! przecież my się nie znamy, ja nawet nie wiem skąd Ty jesteś

może mnie z kimś pomyliłeś ??? Obawiam się, że jakiś robal Cię gryzie od środka. I sfrustrowany mocno jesteś. I boisz się Urzędu Skarbowego

- jak sam pisałeś unikając odpowiedzi na pytanie o ceny produktów, które chciałeś na tym forum sprzedawać.
Ponieważ jednak jest to wątek w kąciku audiofilskim, to odniosę się krótko do tematu, który może o to się ocierać. Mianowicie do wzmacniaczy Delta Studio. Na innym forum wyraziłem kilkukrotnie SWOJĄ opinię, że stosunek ceny do jakości dźwięku tego sprzętu jest fatalny. Gdyby były 2-2,5 krotnie tańsze wszystko byłoby OK. Np dla wzmacniacza opartego na 2 x KT88 cena oscyluje w okolicy 10kzł. Wkład części to ok 2,5 kzł. I za co producent żąda następnych 7,5 kzł ? Za ponadprzeciętną innowcyjność ? Nie ma tam takiej. Schemat absolutnie typowy. Za wygląd ? Kwestia gustu. Oryginalny, ale mało ergonomiczny. Więcej dla snobów. Za super ekstra dźwięk ? Też kwestia gustu. Mnie nie zachwycił.
Jest to tylko MOJA opinia a fora są po to, aby podyskutować. Ale nie w taki sposób jak Marek?
pozdrawiam
[/quote]