Jeśli koledze z forum zależało na tym radiu, to przepraszam za przelicytowanie, ale mi zależało bardziej

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Gratuluję, miałem dalej licytować, ale mam inne wydatkiBobekmaster pisze:Ma ktoś schemat do tego radia? Udało mi się je tanio kupić![]()
Jeśli koledze z forum zależało na tym radiu, to przepraszam za przelicytowanie, ale mi zależało bardziej
No mam nadzieję, że zaprezentujesz zdjęcia jak przesyłka dotrzeBobekmaster pisze:Dzięki za serwisówkę!!
Czekam aż to bydle dojdzie. Chce ktoś zdjęcia chassis?
Na all ktoś wystawił takie radio za 500zł![]()
Nie wiem jak ktoś może kupić pionierka mazura za 250zł, a nie ma chętnych na Stradivari 4. Dziwne.
To już wiem dlaczego facet się nie odezwał jak do niego pisałem!Bobekmaster pisze:"Radyjo dojszło"![]()
Brakuje lamp i głośników i paru blaszek.
Pozdrawiam
Daj jakieś fotki - intrygują mnie te silniczki wyszukujące stacje.Bobekmaster pisze:Takie jest życie. Jak ma się do czynienia z takimi ludźmi to trzeba mieć na uwadze, że będzie niekompletne.
Za to radio i tak byłbym w stanie dać dużo więcej.
Mi tam brak głośników specjalnie nie przeszkadza. Głośniki w radiu są mono. Żeby mieć stereo trzeba podłączyć kolumnę. to czy podłącze jedną czy 2 to mi to rybka. A głośniki i tak z czasem dorwę.
Na razie naprawę odkładam na kilka dni. Potem dalsza relacja.
Cieszy mnie i to bardzo, że to radio nie było przerabiane i ma oryginalne części.
Pozdrawiam
Nie wiem jakie ty Saby widziałeś, ale Automatiki są fajniejsze od tego wynalazku. Czy ten RFT ma np. ARCz na tym silniku?Bobekmaster pisze:Dla chętnych kilka fot całości i szczegółów automatyki.
Porównując do Saby Automatik, to Saba wygląda na zabawkę dla dzieci..