mój nowy PP,klon Lorelai
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 3125...6249 postów
mój nowy PP,klon Lorelai
Właśnie o to czy są to owe blachy których 4pietro4 dla nikogo już nie ma - chodziło! 

_
Re: mój nowy PP,klon Lorelai
Tam chyba szczegół jednak kryje się nie w grubości blach (0.35 też dają radę), ale w specyficznej konstrukcji, kładącej nacisk na odpowiednie dopasowanie kolejnych stopni: wtórniki, częściowe sprzężenia bezpośrednie itd. jest to konstrukcja naprawdę sporo odbiegająca od standardów zarówno dzisiejszych jak i tych z lat świetności lamp.
-
- 500...624 posty
Może Nuncjusz zgodzi się udostępnić wzmacniacz i „ktoś” zrobi pomiary.
Myślę, że konstruktor nie będzie miał zastrzeżeń. Było by to ciekawe.
Myślę, że konstruktor nie będzie miał zastrzeżeń. Było by to ciekawe.
-
- 625...1249 postów
Blachy są kupione od naszego forumowego kolegi pod nikiem "Kazimierz",są to świetne rdzenie z tej samej fabryki gdzie zamawia Jadis łącznie z eleganckimi niemieckimi karkasami(jak kupowałem u niego w maju to miał jeszcze kilka).
Udostępnię jak najbardziej do pomiarów,jeśli ktoś się do mnie pofatyguje,bo ,wożenie, wysyłanie go nie wchodzi w rachubę.
Pozdrawiam
Udostępnię jak najbardziej do pomiarów,jeśli ktoś się do mnie pofatyguje,bo ,wożenie, wysyłanie go nie wchodzi w rachubę.
Pozdrawiam
-
- 500...624 posty
Mam gorszy sprzęt pomiarowy niż Traxman, ale jeśli jest takie życzenie chętnie pomierzę wzmacniacz. Niestety nie wybieram się w Nuncjuszowe strony, tym bardziej razem ze sprzętem.