painlust pisze:Koniec z nazwami gałek. Będzie evil, tar, fire, sulphur, hate. Już lista zamknięta. Może jeszcze zamiast Input będzie Gate To Hell, albo Input To Hell. Buda będzie czarna z czerwoną bizą, a szaska czerwono czarna. Będzie to jedyny wzmacniacz bez nadanej nazwy na panelu. Tylko lakoniczna sygnatura RED DEVIL MAN i wielki złowieszczy pentagram na przedniej desce
Bardzo jestem ciekaw jak zamierzasz nazwac wyjscie glosnikowe. Proponuje "Vomit"
Aleksander Niemand
painlust pisze:Bo jest z odzysku, co nie znaczy, że po przeszlifowaniu nie zrobi się ładne... A tu w zalączniku buda do tego wzmaka. Proszę spojrzeć na proporcje górna płyta jest szersza od spodniej. Daje to trochę pokraczny wygląd...
Bo stoi "do góry nogami", Watsonie...
Zapewniam cię że nie stoi do góry nogami. No chyba, że manufaktura Schmidt lubiła dawać napisy do góry nogami a nóżki przybijać na górnej desce - taki myk firmowo rozpoznawczy jak wał napędowy i silnik typu bokser w motocyklach BMW
VacuumVoodoo pisze:
Bardzo jestem ciekaw jak zamierzasz nazwac wyjscie glosnikowe. Proponuje "Vomit"
Boję się jak nazwiesz wejście. Mam na ten temat pewien perwersyjny pomysł....
Domyslam sie wiec zeby nie bylo calkiem perwersyjnie ale w temacie to podpowiem: Garganta del Diablo (Gardziel Diabla), tak sie nazywa jeden z wodospadów Iguazu http://www.worldofstock.com/closeups/TAR1101.php
Aleksander Niemand
A tak przy okazji... zdecydowałem się zamontować w tym wzmacniaczu trafo, które wyciągnąłem z czeluści piekielnych, a które namotał mi kiedyś jeden gość. Daje Raa=3k dla 8 Om. Może nie idealnie ale myślę, że będzie działać bez problemu.
A tak przy okazji... mam zamiar przeszlifować szaskę do gołej blachy. Czym zabezpieczyć potem taka goła blachę przed korozją? Zazwyczaj oklejam szaski ale tu będzie się ta szaska grzać strasznie więc okleina raczej odpada...