Zrobiłem pierwszą przymiarkę do estradowej

Najbardziej "leży" mi wersja nr 1.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
A cóż to takiego? Nie wygląda na DIYpainlust pisze:Ja będę przebudowywał cosik takiego jak na zdjęciu.
O TG musisz pytać KaKa, chociaż mam go nie od niego, tylko z drugiej ręki od innego TriodowiczaTurgon pisze:Marvel, może jakieś dokładniejsze dane twojej głośnikówki?
Bo różni się od tego, który już mam sprawdzony tylko trzema rezystorami. W katodzie 820R/1k2 i upływowe w siatkach 470k/1M. W sumie żadem problem zrobić dokładnie jak w Clubmanie.lew z cepelii pisze:Marvel, dlaczego nie robisz inwertera z Clubmana?
A myślisz, że warto? W sumie zamontowanie go to 2 sek. roboty, nie licząc wiercenia otworu w panelu...Wicker pisze:nie zastosujesz potencjometru cut/brilliance ?
No widzisz, i taki argument mnie przekonujePlesio pisze:Dałem podobny układ 1M/1nF do Twojej końcówki pp na 6p1p![]()
znakomicie ścina piach przy przesterach zwanych często gruzem
Pół na pół - jakaś manufaktura. W środku wyglada jak prowizorka. Ja bym się wstydził coś takiego pchnąć do ludzi.Marvel pisze:A cóż to takiego? Nie wygląda na DIYpainlust pisze:Ja będę przebudowywał cosik takiego jak na zdjęciu.![]()
[.