Witam,
Nie wiem czy już było na forum, ale....
W dziale "Układy i Urządzenia" jest sobie wątek "Cyfrowy tester/charakterograf lamp". Forum przeglądałem 2 dni temu i wtedy ostatni post w tym wątku nosił sobotnią datę, czyli 18.10.2008.
Dziś TEN SAM post (który na chwilę obecną wciąż jest ostatni!) nosi datę dzisiejszą, czyli 20.10.2008 ....
Nie widać żadnych informacji, iż post został zmodyfikowany, wydaje też mi się, iż jego treść jest identyczna z tą sprzed 2 dni ... (chociaż głowy nie dam). Taką zmianę daty zaobserwowałem już po raz drugi.
Niby drobiazg, ale mnie ciekawi.
Czemu można przypisać modyfikację daty tego postu? Spotkał się ktoś z takim zjawiskiem wcześniej?
Pozdrawiam,
Data aktualizacji wątków ....
Moderator: gsmok
-
- 25...49 postów
-
- 500...624 posty
Re: Data aktualizacji wątków ....
birkovv pisze:Witam,
Nie wiem czy już było na forum, ale....
W dziale "Układy i Urządzenia" jest sobie wątek "Cyfrowy tester/charakterograf lamp". Forum przeglądałem 2 dni temu i wtedy ostatni post w tym wątku nosił sobotnią datę, czyli 18.10.2008.
Dziś TEN SAM post (który na chwilę obecną wciąż jest ostatni!) nosi datę dzisiejszą, czyli 20.10.2008 ....
Nie widać żadnych informacji, iż post został zmodyfikowany, wydaje też mi się, iż jego treść jest identyczna z tą sprzed 2 dni ... (chociaż głowy nie dam). Taką zmianę daty zaobserwowałem już po raz drugi.
Niby drobiazg, ale mnie ciekawi.
Czemu można przypisać modyfikację daty tego postu? Spotkał się ktoś z takim zjawiskiem wcześniej?
Pozdrawiam,

data sie zmienila, bo Traxman dodal inny zalacznik

info o modyfikacji jest widoczne w przypadku zmiany tresci posta po tym, gdy ktos na niego odpowie (logiczne...)
-
- 3125...6249 postów
Faktycznie, daty modyfikacji nie widać, ale ja jestem prawie pewny, że post był zmieniany.birkovv pisze:Nie widać żadnych informacji, iż post został zmodyfikowany, wydaje też mi się, iż jego treść jest identyczna z tą sprzed 2 dni ... (chociaż głowy nie dam).
Pozdr, Marcin
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
Tak to ja mieszam, jeżeli nie ma potrzeby dodawania nowej odpowiedzi to modyfikuję ostatnią, aby Administratorowi zaoszczędzić scalania postów. Wieczorem znowu wrzucę poprawkę uPC.
-
- 25...49 postów
Witam,
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Teraz jestem już przekonany, że nic złego nie dzieje się ani z moją pamięcią ani z silnikiem phpBB
Pozdrawiam,
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Teraz jestem już przekonany, że nic złego nie dzieje się ani z moją pamięcią ani z silnikiem phpBB

Pozdrawiam,
-
- administrator
Przy okazji i ja odetchnąłem