Data aktualizacji wątków ....

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

birkovv
25...49 postów
25...49 postów

Data aktualizacji wątków ....

Post autor: birkovv »

Witam,

Nie wiem czy już było na forum, ale....
W dziale "Układy i Urządzenia" jest sobie wątek "Cyfrowy tester/charakterograf lamp". Forum przeglądałem 2 dni temu i wtedy ostatni post w tym wątku nosił sobotnią datę, czyli 18.10.2008.
Dziś TEN SAM post (który na chwilę obecną wciąż jest ostatni!) nosi datę dzisiejszą, czyli 20.10.2008 ....
Nie widać żadnych informacji, iż post został zmodyfikowany, wydaje też mi się, iż jego treść jest identyczna z tą sprzed 2 dni ... (chociaż głowy nie dam). Taką zmianę daty zaobserwowałem już po raz drugi.

Niby drobiazg, ale mnie ciekawi.
Czemu można przypisać modyfikację daty tego postu? Spotkał się ktoś z takim zjawiskiem wcześniej?

Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
efekt02
500...624 posty
500...624 posty

Re: Data aktualizacji wątków ....

Post autor: efekt02 »

birkovv pisze:Witam,

Nie wiem czy już było na forum, ale....
W dziale "Układy i Urządzenia" jest sobie wątek "Cyfrowy tester/charakterograf lamp". Forum przeglądałem 2 dni temu i wtedy ostatni post w tym wątku nosił sobotnią datę, czyli 18.10.2008.
Dziś TEN SAM post (który na chwilę obecną wciąż jest ostatni!) nosi datę dzisiejszą, czyli 20.10.2008 ....
Nie widać żadnych informacji, iż post został zmodyfikowany, wydaje też mi się, iż jego treść jest identyczna z tą sprzed 2 dni ... (chociaż głowy nie dam). Taką zmianę daty zaobserwowałem już po raz drugi.

Niby drobiazg, ale mnie ciekawi.
Czemu można przypisać modyfikację daty tego postu? Spotkał się ktoś z takim zjawiskiem wcześniej?

Pozdrawiam,
:) wszystko dziala dobrze
data sie zmienila, bo Traxman dodal inny zalacznik :)
info o modyfikacji jest widoczne w przypadku zmiany tresci posta po tym, gdy ktos na niego odpowie (logiczne...)
Awatar użytkownika
Marvel
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Marvel »

birkovv pisze:Nie widać żadnych informacji, iż post został zmodyfikowany, wydaje też mi się, iż jego treść jest identyczna z tą sprzed 2 dni ... (chociaż głowy nie dam).
Faktycznie, daty modyfikacji nie widać, ale ja jestem prawie pewny, że post był zmieniany.
Pozdr, Marcin
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
traxman

Post autor: traxman »

Tak to ja mieszam, jeżeli nie ma potrzeby dodawania nowej odpowiedzi to modyfikuję ostatnią, aby Administratorowi zaoszczędzić scalania postów. Wieczorem znowu wrzucę poprawkę uPC.
birkovv
25...49 postów
25...49 postów

Post autor: birkovv »

Witam,

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Teraz jestem już przekonany, że nic złego nie dzieje się ani z moją pamięcią ani z silnikiem phpBB :lol:

Pozdrawiam,
admin
administrator

Post autor: admin »

Przy okazji i ja odetchnąłem :)