Pozdrawiam
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Kup jej coś ładnegocarlos pisze:wszelkiego rodzaju zakupy i próby pochwalenia się nimi kwituje jednym zdaniem: "OK, kochanie, ale kiedy wyniesiesz to do piwnicy?"
Hehe.STUDI pisze:Albo wynieś do piwnicy część jej kosmetyków oraz dawno nieużywanej garderoby zalegające w szafach i powiedz że zyskaliście więcej w miejsca po usunięciu gratów. Może zrozumie aluzję....
Taaa, i polecę przez okno razem z tym czymś ładnymKup jej coś ładnego
Potwierdzamk24 pisze:Daremne żale, próżny trud, jak pisał pewnie wiecie kto. Panowie trzeba
było się zastanowić przed pewną uroczystością, jaki pogląd ma ukochana na wasze zboczenie, a nie narzekać teraz. Ja na szczęście wybrałem sobie drugą połowę z branży i mówię wam - to się opłaci.
traxman pisze:Standardowym pytaniem jest "CO TO ZA GRACTWO?" oraz "KIEDY ZROBISZ PORZĄDEK NA BIURKU", jedyną poprawną odpowiedzią na oba jest: Ja CIEBIE też kocham.
Ja swoje relacje z kolegami, to nawet w wierszutraxman pisze:Z kolegami jest podobnie (...)
Traxman troche zaszokowała mnie ta wypowiedź.WIESZ CO - CHYBA BYŁO BY LEPIEJ JAKBYŚ PIŁ"
1. Ja już swoje wypiłem, tak więc zmiana hobby nie wchodzi w rachubę.Kwazor pisze:Traxman troche zaszokowała mnie ta wypowiedź.WIESZ CO - CHYBA BYŁO BY LEPIEJ JAKBYŚ PIŁ"
........